CRNO-BELI POSLUŠALI ŽOCA! Prvi meč u Evroligi i sve karte su rasprodate - Haos u najavi! (FOTO)


IZVOR: Republika - 15.10.2024 | 12:07


Arena krcata.

Foto: Starsport
CRNO-BELI POSLUŠALI ŽOCA! Prvi meč u Evroligi i sve karte su rasprodate - Haos u najavi! (FOTO)

Košarkaši Partizana su spremni za prvi meč u Evroligi pred svojim navijačima večeras od 20.45 u beogradskoj Areni. Protivnik će im biti ekipa Bajerna iz Minhena, a klub je saopštio da je Arena rasprodata za ovu utakmicu, što je rezultat uspešnog apela trenera Željka Obradovića i poziva igrača Vanje Marinkovića navijačima. Nakon poraza u prva dva kola na gostovanjima u Španiji, Partizan želi da upiše trijumf pred svojim navijačima.

Meč između Partizana i Bajerna igra se večeras od 20.45, e će navijači imati priliku da podrže omiljeni tim uživo. Obzirom da je cela Arena raspodata, već se unapred zna da će atmosfera biti užarena, a košarkaši Partizana će sigurno dati sve od sebe da ostvare pobedu i obraduju svoje navijače. 

Osim večerašnje utakmice, tekuće nedelje na programu je i duplo kolo Evrolige, gde će za dva dana Partizan odigrati meč sa ekipom Makabija. Zanimljivo je to da će se i taj duel igrati u Beogradu, jer je "Ponos Izraela" domaćin u hali Aleksandar Nikolić.

Partizanovi navijači sigurno sa nestrpljenjem očekuju ove mečeve i pružiće podršku svojim ljubimcima u nadi da će oni ostvariti pozitivne rezultate. Ovo će biti prilika da se vidi kako se Partizan snalazi protiv jakih evropskih timova na domaćem terenu, te da se stvori atmosfera koja će dodatno motivisati igrače da pruže svoj maksimum.

Sve u svemu, pred Partizanom su izazovni mečevi i sigurno je da će košarkaši dati sve od sebe da obraduju svoje navijače i ostvare uspeh u Evroligi.

BONUS VIDEO