HTELI SU DA OBRLATE ZVEZDU! Stigle odlične vesti, Evroliga je rekla NE - Crveno-beli u prednosti par sati pred meč?! (FOTO)


IZVOR: Republika - 15.10.2024 | 15:58


Ovo će imati veliki uticaj na večerašnji meč.

Foto: www.profimedia.rs
HTELI SU DA OBRLATE ZVEZDU! Stigle odlične vesti, Evroliga je rekla NE - Crveno-beli u prednosti par sati pred meč?! (FOTO)

Evroliga je odlučila da zadrži svoju prvobitnu odluku i suspenduje Tarika Biberovića i Elajdžu Brajanta, uprkos žalbama Fenerbahčea i Anadolu Efesa. Ovo će imati značajan uticaj na večerašnje utakmice, posebno za Fenerbahče koji će biti oslabljen u duelu sa šampionom Srbije, Crvenom zvezdom.

Biberović i Brajant su suspendovani zbog grube igre u meču prošle nedelje, kada su obojica završila na podu ispod koša. Obojica su kažnjena utakmicom suspenzije i novčanim sankcijama, a dodatnu kaznu zaradio je i Sertač Šanl zbog "nedostatka poštovanja prema sudijama".

Foto: Credit: Seskimphoto / imago sportfotodienst / Profimedia, Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Tarik Biberović, Elajdža Brajant i Sertač Šanl

Istanbulski klubovi pokušali su da odlože kaznu kako bi njihovi igrači nastupili u teškim mečevima, ali disciplinska komisija Evrolige nije prihvatila njihove zahteve. Ovo će predstavljati veliki izazov za Fenerbahče i Anadolu Efes u narednim utakmicama.

Fenerbahče će biti lišen usluga Biberovića, što predstavlja dodatni izazov za domaći tim koji već ima problema sa povređenim igračima. Crvena zvezda će pokušati da iskoristi ovo oslabljenje i ostvari važnu pobedu u gostima.

Odluka Evrolige da zadrži suspenzije Biberovića i Brajanta imaće veliki uticaj na turske timove u narednim utakmicama. Ostaje da se vidi kako će se Fenerbahče i Anadolu Efes snaći bez svojih ključnih igrača, dok će Crvena zvezda pokušati da iskoristi ovo oslabljenje i ostvari važne pobede.

BONUS VIDEO