IGRAČI BAJERNA PESNICAMA NA BONGU: Košarkaš Partizana zaskočen u Areni (VIDEO)


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 15.10.2024 | 16:32


Dva kluba večeras igraju meč u Evroligi

Foto: instagram.com/fcbayernbasketball
IGRAČI BAJERNA PESNICAMA NA BONGU: Košarkaš Partizana zaskočen u Areni (VIDEO)

Nemački košarkaš Isak Bonga dočekaće večerasšnju utakmicu Evrolige između Partizana i Bajerna sa posebnim emocijama. Nakon što je protekle dve sezone igrao za Bajern, ovog leta je prešao u Partizan i veoma brzo osvojio srca navijača. Njegovi bivši saigrači iz Bajerna su mu pružili toplu dobrodošlicu kada je kročio u Arenu i izazvali osmehe na njegovom licu.

Foto: ABA League jtd/Dragana Stjepanović

Isak Bonga

 


Tokom susreta između treninga dve ekipe u Beogradskoj areni, Bonga su pozdravili sadašnji košarkaši Bajerna, a neki od njih su se našalili sa njim. Dok se Bonga pozdravljao sa Dankom Brankovićem, centrom Bajerna, trojica bivših saigrača su mu prišla sa leđa i simulirali udaranje, što je izazvalo osmeh na licu mladog košarkaša. Ovo prijateljsko nadmetanje između bivših saigrača samo je dodatno naglasilo emotivnu povezanost koja i dalje postoji između Bonge i njegovih prijatelja iz Bajerna.

 

 

- Odlično je videti te, Izi. Sva ljubav od Bajernove porodice u Beogradu - piše u opisu Bajerna.

Nakon šaljivih scena, Bonga se pozdravio sa ostalim članovima Bajerna, uključujući i Vladimira Lučića, sa kojim je kratko razgovarao uz osmeh. Takođe, nije propustio priliku da se pozdravi sa Gordonom Herbertom, koji mu nije bio trener u Bajernu, ali jeste u reprezentaciji Nemačke. Poruka koju je Bajern poslao nakon susreta sa Bongom jasno pokazuje da je njegovo prisustvo i dalje veoma cenjeno u bavarskom timu. Isak Bonga će sigurno imati podršku navijača Partizana i Bajerna na utakmici koja će biti posebno emotivna za njega.

BONUS VIDEO