DOŠLO JE VREME DA TEO OPET "BACA MAGIJE" PO PARKETU: Evo kakav pas Zvezdini igrači najviše vole da dobiju od Miloša (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 15.10.2024 | 16:59


Vraća se na evroligaške terene

Foto: Starsport
DOŠLO JE VREME DA TEO OPET "BACA MAGIJE" PO PARKETU: Evo kakav pas Zvezdini igrači najviše vole da dobiju od Miloša (VIDEO)

Crvena zvezda večeras gostuje Fenerbahčeu od 19.45 časova, a po prvi put će u trećem kolu Evrolige Sferopulos moći da računa na Miloša Teodosića.

Nakon odrađene suspenzije, koja je trajala dve utakmice, Teo se vraća na evropske terene kao najiskusniji igrač Zvezde. U prva dva kola elitnog takmičenja, ekipa je uspela da pobedi i bez njega, ali će protiv Fenera biti jača i za njegovo prisustvo.

 


Povodom njegovog povratka, na društvenim mrežama kluba osvanuo je snimak u kom su prvotimci upitani koji im je omiljeni Teodosićev potez. Najviše saigrača izabralo je onaj kada je provukao loptu iza leđa čuvaru u dresu Virtusa, a onda dao koš. Luka Mitrović i Nemanja Nedović su se odlučili za svaku asistenciju koja je bila namenjena njima, dok se Džoelu Bolomboju najviše sviđaju ona dodavanja bez gledanja. Ognjen Dobrić najviše voli Miloševa dodavanja preko celog terena, a Branko Lazić i Andrej Kostić biraju asistenciju za Dejana Davidovca prošle sezone u Milanu. „Nemoguće je razumeti kako radi to“, rekao je Rokas Giedraitis.

 

Podsetimo, što se tiče večerašnjeg duela, turski tim je, kao i srpski i regionalni šampion, započeo sezonu sa maksimalnim učinkom od dve pobede u Evroligi, ali je pretrpeo poraz u Superkupu Turske. Zanimljivo je da Crvena zvezda ulazi u ovaj meč sa serijom od tri uzastopne pobede protiv Fenerbahčea (sezona 2022/23 - 91:89; sezona 2023/24 - 87:56, 85:76), nagoveštavajući uzbudljiv duel u Istanbulu.

BONUS VIDEO