ZVEZDA SE HITNO OGLASILA: Crveno-beli zagrmeli pred meč ZBOG NAVIJAČA


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 15.10.2024 | 18:01


Sve delije ovo moraju da znaju.

Foto: Starsport
ZVEZDA SE HITNO OGLASILA: Crveno-beli zagrmeli pred meč ZBOG NAVIJAČA

Košarkaši Crvene zvezde su započeli sezonu u Evroligi sa dve vezane pobede, protiv Pariza u gostima i Baskonije u Beogradu. Izabranici Janisa Sferopulosa večeras gostuju Fenerbahčeu u trećem kolu elitnog takmičenja, dok će već u petak ugostiti Barselonu u Beogradskoj areni.

Interesovanje za utakmice Crvene zvezde je ogromno, što je rezultiralo preporukom upućenom navijačima da dođu ranije u dvoranu kako bi izbegli gužve i omogućili lakši ulazak. Takođe, klub je apelovao na poštovanje pravila Evrolige, ističući neke nedozvoljene prakse koje su primećene tokom prethodnih utakmica.

Foto: Starsport

Imaju veliku podršku: Košarkaši Zvezde

- Interesovanje je ogromno, zbog očekivanih gužvi preporuka je da svi koji budu imali kartu dođu ranije u dvoranu i zbog detaljnih kontrola i lakšeg ulaska u Arenu - stoji u  saopštenju sa Malog Kalemegdana, u kojem se dodaje:

- Moramo kao klub da apelujemo na dobru volju zvezdaša. Tokom prve utakmice primećeno je da pojedini vlasnici sezonskih karata oko terena dovode decu koja im sede u krilu na jednom sedištu, što po više osnova nije dozvoljeno. Takođe, primećeno je da je određeni broj gledala pokušao da uđe u dvoranu sa slikom karte koja se nalazila na mobilnom telefonu. Ulazak na meč sa Barselonom na taj način bez karte ili sezonske karte koju će osoba imati fizički u rukama, neće biti dozvoljen.

Ovaj apel je važan kako bi se obezbedila sigurnost i udobnost svih posetilaca, te je važno da navijači uzmu u obzir ove preporuke kako bi uživali u utakmicama Crvene zvezde na najbolji mogući način.

BONUS VIDEO