BONGA PRED SUSRET SA BIVŠIM TIMOM: "Mislim da sam sada završio s tim!"


IZVOR: Republika - 15.10.2024 | 18:18


Očekuje se da će Bonga doživeti veliku podršku sa tribina

Foto: www.profimedia.rs
BONGA PRED SUSRET SA BIVŠIM TIMOM: "Mislim da sam sada završio s tim!"

Večeras se u hali Aleksandar Nikolić odigrava utakmica između košarkaških timova Partizana i Bajerna iz Minhena. Crno-beli traže svoj prvi ovosezonski trijumf u Evroligi, a posebnu pažnju privlači susret bivšeg igrača Partizana, Isakaa Bonge, koji sada nosi dres Bajerna.

Krilni košarkaš je za sajt Bajerna izneo svoje utiske o Beogradu.

Živim na četiri minuta od hale, ne mogu da se žalim - rekao je Bonga.

Nemce najviše zanima kako se snalazi u radu za Željkom Obradovićem.

Radio sam sa Trinkijerijem pre, tako da nema problema. Ovde je drugačije, status košarke je izuzetno visok u Srbiji. Navijači ovde imaju entuzijazam fudbalskih navijača, ali dolaze na košarku. Velika je stvar ovde. Prepoznaju me na ulici, iako više ne farbam kosu. Mislim da sam sada završio s tim - zaključio je Bonga.

Foto: www.profimedia.rs

Isak Bonga

 

Očekuje se da će Bonga doživeti veliku podršku sa tribina, s obzirom na to da je već postao omiljen među navijačima Partizana. Arena je već rasprodata, što ukazuje na veliko interesovanje za ovaj meč i podršku koju crno-beli mogu očekivati od svojih vernih navijača.

Nemački košarkaš Isak Bonga dočekaće večerasšnju utakmicu Evrolige između Partizana i Bajerna sa posebnim emocijama. Nakon što je protekle dve sezone igrao za Bajern, ovog leta je prešao u Partizan i veoma brzo osvojio srca navijača. 

BONUS VIDEO: