GLAVA BOLI OD PROBLEMA: Kako će se ovo odraziti na sezonu? Povreda jednog od ključnih igrača!


IZVOR: Vladimir Vorih - 16.10.2024 | 06:57


Trener je pokušao da umiri armiju navijača, ali...

Foto: Tanjug/AP
GLAVA BOLI OD PROBLEMA: Kako će se ovo odraziti na sezonu? Povreda jednog od ključnih igrača!

Da li je ovo nagoveštaj jdne prilično teške takmčarske godine?

Sezona u NBA ligi još nije ni počela, a Denver Nagetsi već su se našli u neočekivanom problemu. Džamal Marej, ključni igrač tima u kom je prva zvezda naš Nikola Jokić, viđen je sa ledenim oblogama oko oba kolena. Ovu informaciju preneo je novinar "Denver gazete" Vini Benedeto.

Majkl Meloun je rekao da je Džamal Marey imao čudan osećaj u kolenu pred poslednju utakmicu. Procenili su da će proći tokom utakmice, pa su odlučili da drugo poluvreme provede na klupi. Mari je danas imao ledene obloge oko oba kolena. Ipak, Majk Meloun je ubrzo smirio navijače objašnjenjem Marejeve povrede:

- Pred utakmicu protiv Finiksa se osećao odlično. Bila je to čudna stvar u vezi s prethodnom večeri. Jutros mi je rekao da se oseća sjajno. Iznenada, dok se zagrevao pred utakmicu, osetio je blagu nelagodu u kolenu, nazovimo to tako. U dosta navrata je mogao da istera i odigra i mišići bi mu se opustili. Sinoć to nije bio slučaj. Do tada je bio zdrav i spreman za igru. Jutros sam ga pitao u kakvom je stanju, a oseća se kako treba.

Foto: Tanjug/AP

Uverava navijače da razloga za brigu nema - Majkl Meloun

 

Kada je reč o navedenom duelu treba podsetiti da su košarkaši Finiksa savaldali Jokićev Denver rezultatom 118:114.

Uprkos ohrabrujućim rečima trenera Majkla Melouna, povreda Džamala Mareja izazvala je zabrinutost među navijačima Denver Nagetsa. S obzirom na značaj koji Marej ima u timu, i kao jedan od ključnih igrača pored Nikole Jokića, njegovo zdravstveno stanje biće pažljivo praćeno u narednom periodu. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju novosti o povredi i nadaju se brzom oporavku mladog košarkaša.

 

BONUS VIDEO: