ARENA KRCATA, SVE KARTE SU RASPRODATE! Delije se opremile za doček Barselone - Čeka ih pakao!


IZVOR: Republika - 16.10.2024 | 18:27


Biće zahtevno

Foto: Starsport
ARENA KRCATA, SVE KARTE SU RASPRODATE! Delije se opremile za doček Barselone - Čeka ih pakao!

Uoči duela sa jednim od najjačih evropskih timova, atmosfera u Beogradskoj areni je veoma uzbuđujuća. Sve ulaznice su rasprodate u rekordnom roku, a očekuje se da će više od 20.000 navijača stvoriti "paklenu" atmosferu za gostujuću Barselonu. Crvena zvezda, koju predvodi trener Janis Sferopulos, trenutno beleži najbolji start u svojoj evroligaškoj istoriji. Sa maksimalnim učinkom u prva tri kola, ekipa je uspela da pobedi renomirane protivnike poput Pariza, Baskonije i Fenerbahčea, te se trenutno nalazi na vrhu tabele Evrolige.

Pod vođstvom trenera Sferopulosa, Crvena zvezda je uspela da ostvari izvanredne rezultate, čime je privukla pažnju kako domaće, tako i evropske košarkaške javnosti. Njihova dosadašnja igra obećava uzbudljiv duel protiv Barselone, a očekuje se da će navijači uživati u vrhunskom sportskom nadmetanju.

Osim košarkaškog spektakla, navijači Crvene zvezde će imati priliku da podrže i fudbalski tim, koji će od 16 časova igrati protiv Radničkog iz Niša na stadionu "Marakana". Ovaj sportski petak će za crveno-bele biti dvostruko uzbudljiv, pružajući im mogućnost da podrže svoje omiljene timove u dva različita sporta.

Gostujući tim, Barselona, suočiće se sa zahtevnim okruženjem u Beogradskoj areni. Sa energičnim navijačima i sjajnom formom domaćeg tima, očekuje se da će imati težak izazov pred sobom. Ipak, ovo će biti prilika da se pokažu u izazovnom okruženju i pokažu svoje kvalitete.

Utakmica između Crvene zvezde i Barselone obećava da će biti nezaboravan sportski događaj, a navijači već nestrpljivo iščekuju da se prepuste uživanju u ovom veličanstvenom košarkaškom spektaklu.

BONUS VIDEO