GUDURIĆ NAPRAVIO RASULO U TIMU! Košarkaš propušta i naredni meč zbog povrede - Klub na mukama!


IZVOR: Republika - 16.10.2024 | 23:39


Bar sledi povratak drugog igrača.

Foto: Starsport
GUDURIĆ NAPRAVIO RASULO U TIMU! Košarkaš propušta i naredni meč zbog povrede - Klub na mukama!

Srpski košarkaš Marko Gudurić neće biti u sastavu Fenerbahčea za predstojeći meč protiv Albe u Berlinu zbog povrede kuka koju je zadobio tokom vikenda. Ova vest predstavlja značajan gubitak za tim iz Istanbula, s obzirom da je Gudurić već propustio utakmicu protiv Crvene zvezde, koja je završena porazom turskog velikana sa rezultatom 57:76.

Pored Gudurića, Fenerbahče se suočava i sa ozbiljnim gubitkom u vidu izostanka Skotija Vilbekina, koji je završio sezonu zbog teške povrede kolena. Ova dvostruka povreda predstavlja izazov za tim, ali postoji i dobra vest - povratak Tarika Biberovića, koji je odradio suspenziju i biće na raspolaganju treneru za naredni duel u Berlinu.

Foto: Profimedia

Očekuje se povratak nakon suspenzije: Tarik Biberović

Fenerbahče, koji trenutno ima skor 2-1 nakon tri odigrana kola u Evroligi, moraće da se nosi sa nedostatkom Gudurića i Vilbekina u narednom meču. Sa druge strane, Alba ulazi u ovaj susret sa skorom 1-2, te se očekuje izuzetno uzbudljiva utakmica u Berlinu.

Klub iz Istanbula će morati da se osloni na ostatak tima kako bi nadoknadio izostanak dvojice ključnih igrača i nastavio uspešan start u Evroligi. S druge strane, Alba će pokušati da iskoristi situaciju i ostvari važnu pobedu pred domaćom publikom. Očekuje se da će duel između ova dva tima biti izuzetno zanimljiv i neizvestan, s obzirom na trenutnu formu i izazove sa kojima se Fenerbahče suočava.

BONUS VIDEO