LESOROV SIN PROGOVORIO NA SRPSKOM! Jedna reč mu je omiljena! (FOTO+VIDEO)


IZVOR: Republika - 17.10.2024 | 12:12


Ova neobična situacija privukla je pažnju javnosti.

Foto: www.profimedia.rs
LESOROV SIN PROGOVORIO NA SRPSKOM! Jedna reč mu je omiljena! (FOTO+VIDEO)

Dok je Matijas Lesor pružao svoj doprinos timu Panatinaikosa na utakmici protiv Pariza, njegova supruga i sin su odlučili da provedu veče u Beogradu. Ova neobična situacija privukla je pažnju javnosti, posebno kada se saznalo da je supruga francuskog košarkaša prisustvovala pobedi Partizana nad Bajernom rezultatom 86:78.

Na tribinama je primećeno da je supruga Matijasa Lesora nosila pantalone na kojima je bilo ispisano ime "Partizan", dok je njihov sin bio obučen u dres svog oca. Njihova prisutnost izazvala je veliko interesovanje među navijačima, koji su jedva čekali da se fotografišu sa malim Matsonom i da dodirnu Lesorovu prepoznatljivu kosu. Zanimljivo je da se čulo kako Lesorov sin neprestano ponavlja reč "Brate", što je dodatno nasmejalo prisutne.

 

 


Ova neobična situacija privukla je pažnju javnosti i pokrenula brojne komentare na društvenim mrežama, dok je Lesorovoj porodici pružila priliku da dožive jedinstven doživljaj u Beogradu.

 

 

 

 


Uzbuđenje na tribinama nije bilo jedino što je obeležilo ovu utakmicu. Emotivni finiš i suze Lesora nakon meča dodatno su istakle koliko je ovo iskustvo bilo posebno za njega. Njegova posvećenost timu i emocije koje je pokazao nakon utakmice dodatno su ojačale vezu između njega, kluba i navijača.

 

 

 

 


Ova neobična večer u Beogradu, sa Lesorovom porodicom na tribinama i emotivnim trenucima na terenu, definitivno će ostati upamćena kao jedan od posebnih trenutaka u Evroligi ove sezone.

 

 

BONUS VIDEO: