OGLASIO SE JAGO PRED DUEL SA BARSELONOM: Brazilac otkrio šta mu daje motivaciju!


IZVOR: Republika/S. J. - 17.10.2024 | 17:28


Crveno-bele očekuje veliki izazov.

Foto: Starsport
OGLASIO SE JAGO PRED DUEL SA BARSELONOM: Brazilac otkrio šta mu daje motivaciju!

KK Crvena zvezda beleži odličan početak sezone u Evroligi, sa tri uzastopne pobede. Uoči četvrtog kola, ekipa se priprema za susret sa Barselonom, a igrač Jago dos Santos ističe da je tim potpuno spreman za ovaj izazov. Sa stopostotnim učinkom do sada, Zvezda ima za cilj nastavak trijumfalnog niza.

- Veoma dobro. Imamo dobar niz. Imamo snagu i veoma dobro samopouzdanje za ovu utakmicu, za klub, za naše navijače. Spremni smo za ovu utakmicu. To je dobra utakmica, velika utakmica, jer Barselona je dobar tim. Igraju veoma dobro, tako da smo spremni za ovo - rekao je Jago.

Brazilski košarkaš naglašava da Zvezda poseduje kvalitetan tim za treninge i utakmice, kao i dobru energiju koja ih pokreće ka uspesima. Pored toga, ističe da se ekipa priprema za duel sa Barselonom uz ogromnu podršku Zvezdinih navijača, očekujući prisustvo preko 20.000 ljudi na tribinama.

- Da, ovo je dodatna motivacija za mene i za tim kada igrate ovde, kada igrate kod kuće, mislim da imate više motivacije, više snage, više samopouzdanja da dođete ovde i igrate veoma dobaru košarku i da pokažete navijačima kako možemo igrati, kako ćemo igrati u sezoni - naveo je.

Brazilac kaže da Zvezda ima dobar tim za treninge, utakmicu, kao i dobru energiju.

- Ne samo Kodi, mislim da je ova godina drugačija u poređenju sa prošlom. Zato što imamo više igrača, niko nije povređen, tako da možemo igrati, možemo trenirati kao da igramo. Tako da ne samo kvalitet, već svi imaju snagu, dobru energiju na treninzima. I ovo je lako za utakmicu jer je na treningu teže. Tako da u utakmici, jer na treningu, svi znaju ko šta igra. Na meču, mislim da tim ne zna šta igramo. Tako da imamo dobar tim za treninge, utakmicu, kao i dobru energiju. Ovo je veliko, važno - ističe Dos Santos.

Otkrio je ključ pobede nad Barselonom.

- Odbrana i da igramo kako treniramo, kako je trener rekao. Mislim da je u Evroligi, u ABA ligi, ključ defanziva i igrati košarku - podvukao je Jago.

BONUS VIDEO