BIVŠI IGRAČ PARTIZANA HVALIO ZVEZDU: "Grobarima" se ovo neće dopasti!


IZVOR: Republika/S. J. - 17.10.2024 | 17:44


Oni su u dobroj formi, neporaženi posle tri utakmice i bićemo gosti na njihovom terenu - ističe košarkaš Barselone.

Foto: Starsport
BIVŠI IGRAČ PARTIZANA HVALIO ZVEZDU: "Grobarima" se ovo neće dopasti!

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Barselonu u okviru četvrtog kola Evrolige sutra od 20 časova u Beogradskoj areni. Crveno-beli imaju niz od tri pobede u najelitnijem kontinentalnom takmkičenju, a igrač katalonskog giganta, Jan Veseli je pred ovaj susret istakao da su svesni forme srpskog tima.

- Svesni smo sa čime ćemo se suočiti. Oni su u dobroj formi, neporaženi posle tri utakmice i bićemo gosti na njihovom terenu. Znamo kakva atmosfera nas čeka i moraćemo da budemo fokusirani svih 40 minuta. Publika ne sme da nam poremeti koncentraciju, moramo da se držimo plana - rekao je bivši as Partizana.

Foto: Profimedia

Ima respekt prema Zvezdi: Jan Veseli

Veseli se polako vraća u formu nakon što je propustio deo priprema zbog operacije slepog creva. Protiv ekipe Monaka, za 19 minuta provedenih na terenu, upisao je deset poena uz šest skokova i dve asistencije.

- Pripreme su bile spore zbog zdravstvenih problema, ali pronašao sam ritam i formu. Osećam se dobro na terenu i van njega i pokušaću da pomognem novajlijama da razumeju trenerove metode i doprinesu timu - ističe Veseli.

Barselona će imati izuzetno težak zadatak pred sobom, ali sa raspoloženim Veselim i ostalim igračima koji su spremni da se suoče sa izazovom, neizvestan dvoboj se očekuje u Beogradu. Biće ovo zanimljiv susret, a navijači će uživati u košarkaškoj predstavi koju će im prirediti igrači oba kluba.

BONUS VIDEO