ZVEZDA SEJE STRAH MEĐU EVROLIGAŠE: Kataloncima drhte noge od crveno-belih!


IZVOR: Republika/S. J. - 17.10.2024 | 18:05


Čeka nas težak meč protiv rivala, koji poredi činjenice da je jedini ne poraženi tim u takmičenju - ističe Penjaroja.

Foto: Starsport
ZVEZDA SEJE STRAH MEĐU EVROLIGAŠE: Kataloncima drhte noge od crveno-belih!

Nakon tri uzastopne pobede na početku nove evroligaške sezone, Crvena zvezda je spremna da se suprotstavi Barseloni u četvrtom kolu i to pred prepunim tribinama Beogradske arene. Trener Katalonaca, Đoan Penjaroja, istakao je da crveno-beli igraju izuzetno organizovano i dinamično, posebno pohvalivši formu ključnih igrača poput Kalinića i Nedovića.

- Čeka nas težak meč protiv rivala, koji poredi činjenice da je jedini ne poraženi tim u takmičenju, igra sjajnu košarku. Imaju dinamičnu i dobro uređenu igru, sa igračima u dobroj formi poput Nedovića, Kalinića, Bolomboja, Miler Mekintajera - naveo je Penjaroja i nastavio:

Foto: Profimedia

Ima strah od Zvezde: Đoan Penjaroja

- Imaju mogućnost da se adaptiraju različitim defanzivnim situacijama. Pritom, uspostavili su mehanizme koje želeju da implementiraju kroz sezonu pre drugih timova - rekao je Đoan Penjaroja.

Crvena zvezda je očigledno privukla pažnju svetskih medija svojim sjajnim početkom sezone, a meč sa Barselonom će biti prilika da se pokaže koliko je tim zaista spreman da se nosi sa najjačim evropskim ekipama. Svi ljubitelji košarke jedva čekaju da vide ovaj duel, a prepuna Beogradska arena će sigurno pružiti sjajnu atmosferu za ovu evroligašku predstavu.

BONUS VIDEO