SRPSKOM KOŠARKAŠU UMRO OTAC, KLUB POVUKAO GOSPODSKI POTEZ: Minut ćutanja u Valensiji (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 17.10.2024 | 20:29


Podrška od tima u teškom momentu

Foto: Starsport
SRPSKOM KOŠARKAŠU UMRO OTAC, KLUB POVUKAO GOSPODSKI POTEZ: Minut ćutanja u Valensiji (VIDEO)

Košarkaški meč između Valensije i Venecije započeo je dirljivim gestom - minutom ćutanja u znak poštovanja prema preminulom ocu Stefana Jovića, srpskog košarkaša iz redova domaće ekipe. Ovo emotivno i dirljivo obeležje pokazalo je koliko je sportska zajednica ujedinjena i spremna da podrži svoje članove u teškim trenucima.

Italijanski klub Venecija, koji je večeras gostovao u "Fonteti", pružio je iskreno saučešće srpskom plejmejkeru, razumevajući da je trenutno van terena zbog gubitka oca. Ovaj gest pokazuje da su rivalstva na terenu jedno, ali van terena postoji veliko međusobno poštovanje i podrška.

Jović se pridružio Valensiji 2023. godine i od tada je postao jedan od ključnih igrača u španskom timu. Njegova uloga kao lidera reprezentacije Srbije na Mundobasketu u Manili prošle godine bila je ogromna, dok je ove godine odlučio da neće biti među "orlovima". Moguće i da je razlog toj odluci bilo upravo stanje njegovog oca koji je sada nažalost preminuo.

Plejmejker nije bio u mogućnosti da učestvuje na Olimpijskim igrama u Parizu iz ličnih i porodičnih razloga. Ovo je pokazalo da je porodica uvek na prvom mestu, čak i u svetu sporta gde su takmičenja i uspesi od velikog značaja.

Stefan Jović, kao i njegova porodica, zaslužuju poštovanje i podršku u ovim teškim trenucima.

 

BONUS VIDEO