POMAMA ZA LIDEROM EVROLIGE: Gledanje Zvezde naplaćuje se čak 100 evra


IZVOR: Republika/ O.J. - 18.10.2024 | 17:14


Nestvarne cene za naše standarde

Foto: Starsport
POMAMA ZA LIDEROM EVROLIGE: Gledanje Zvezde naplaćuje se čak 100 evra

U ponedeljak se očekuje uzbudljiv derbi regionalne košarkaške AdmiralBet ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde. Crnogorska ekipa, koja je trenutno bez poraza u ligi, dočekuje srpskog i jadranskog šampiona koja ima skor od dve pobede i isto toliko poraza. Atmosfera u Morači će biti uzavrela, a očekuje se da hala bude ispunjena do poslednjeg mesta, uzevši u obzir istoriju "napetih" susreta između dve ekipe.

Budućnost je sjajno otvorila sezonu u regionalnoj ligi i trenutno je lider na tabeli sa četiri pobede iz isto toliko mečeva. Sa druge strane, Crvena zvezda igra fenomenalno u Evroligi, ali u regionalnom takmičenju nije imala očekivane rezultate, pa ima imperativ pobede u Podgorici gde će navijači morati da izdvoje čak i do 100 evra za gledanje meča.

- Budućnost obaveštava javnost da u petak počinje prodaja karata za derbi 5. kola ABA lige, koji naš Klub igra sa Crvenom zvezdom. Prodaja ulaznica će se vršiti u petak, subotu i nedelju od 12 do 18 časova, kao i u ponedeljak od 12 časova do početka utakmice na biletarnici Sportskog centra „Morača“ – cene ulaznica su 20, 25 i 30 evra. Cene za parter i kožni deo tribine su 100 evra. Trebovane i rezervisane karte se mogu preuzeti u istom periodu na biletarnici SC „Morača” - napisali su Podgoričani.

Cene idu i do neverovatnih 100 evra, te izgleda da vlada pomama za gledanjem lidera Evrope. Utakmica se igra u ponedeljak od 19:00 časova.

BONUS VIDEO