ZVEZDA NAPRAVILA ČUDO PRED UTAKMICU: Važna informacija pred večerašnji meč - Ko je kupio kartu, kupio je!


IZVOR: Republika - 18.10.2024 | 17:47


Spektakl u najavi

Foto: Starsport
ZVEZDA NAPRAVILA ČUDO PRED UTAKMICU: Važna informacija pred večerašnji meč - Ko je kupio kartu, kupio je!

Večeras je veče koje će mnogi ljubitelji košarke dugo pamtiti, jer se u Beogradskoj areni odigrava meč između Crvene zvezde i ekipe Barselone u četvrtom kolu Evrolige. Atmosfera se već unapred očekuje kao spektakularna, s obzirom na to da je Crvena zvezda objavila da će "kuća" biti ponovo puna. Interesovanje za ovaj meč bilo je ogromno od samog početka, a karte su se rasprodale u rekordnom roku, dok je nekoliko hiljada ljudi bilo na čekanju prvog dana kada su karte izašle u prodaju.

Očigledno je da je utakmica između Crvene zvezde i Barselone izazvala veliko uzbuđenje među navijačima, s obzirom na to da su se karte rasprodale brzinom svetlosti. Ovo je već drugi meč ove sezone kada je interesovanje bilo ovako veliko, a prodaja karata je pokazala da će Beogradska arena biti prepuna do poslednjeg mesta.

Nema sumnje da će atmosfera u Beogradskoj areni biti ključni faktor večerašnjeg meča. S obzirom na to da je interesovanje za ovaj susret bilo ogromno, možemo očekivati da će navijači Crvene zvezde pružiti neizmernu podršku svom timu, stvarajući tako atmosferu koja će biti neprocenjiva za igrače na terenu.

Očekuje se da će večerašnji meč biti prava košarkaška poslastica za sve ljubitelje sporta, a uz krcatu Beogradsku arenu i neizmernu podršku navijača, možemo biti sigurni da nas očekuje pravi spektakl na terenu.

BONUS VIDEO