KRCATA ARENA: Zvezdina armija u velikom broju došla da podrži svoje miljenike!


IZVOR: Republika - 18.10.2024 | 20:22


Fešta "delija".

Foto: Starsport
KRCATA ARENA: Zvezdina armija u velikom broju došla da podrži svoje miljenike!

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 časova započeli su duel protiv Barselone u okviru četvrtog kola Evrolige u Beogradskoj areni. Crveno-beli do sada imaju jedini maksimalan učinak i nalaze se na prvoj poziciji takmičenja, a katalonski gigant će hteti da pokvari planove srpskog tima pred domaćim navijačima.

"Delije" imaju priliku da uživaju u duelu njihovih ljubimaca protiv ekipe Barselone u Areni. Ogromno interesovanje za ovaj meč najavljuje veliku podršku sa tribina, a već nekoliko sati pre početka utakmice formirali su se redovi ispred hale. Zvanični spiker je objavio da će meču prisustvovati impresivnih 20.232 navijača, što dodatno naglašava uzbuđenje koje vlada uoči ovog susreta.

Foto: Starsport

Uvek uz svoj klub: Navijači Zvezde.

Ranije tokom dana objavljeno je da je hala rasprodata, a dodatnih ulaznica više nije bilo moguće nabaviti. Ova činjenica dodatno potvrđuje koliko je veliko interesovanje za meč između Crvene zvezde i Barselone. Atmosfera u Beogradskoj areni očekuje se da bude nezaboravna, sa brojnim navijačima koji će svojom podrškom dodatno motivisati domaći tim.

Podsetimo, u prva tri ovosezonska meča puleni trenera Janisa Sferopulosa su savladali u francuskoj prestonici ekipu Pariza rezultatom 80:77. Grotlo Beogradske arene je "progutalo" Baskoniju (78:71), dok su najbolju partiju od početka nove takmičarske godine crveno-beli prikazali u Istanbulu gde je savladan Fenerbahče rezultatom 76:57.

BONUS VIDEO