"DELIJE" NAPRAVILE FEŠTU U ARENI: Pogledajte koreografiju navijača Zvezde! (FOTO)


IZVOR: Republika - 18.10.2024 | 20:27


Sve je crveno-belo.

Foto: Starsport
"DELIJE" NAPRAVILE FEŠTU U ARENI: Pogledajte koreografiju navijača Zvezde! (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 časova započeli su duel protiv Barselone u okviru četvrtog kola Evrolige u Beogradskoj areni. Crveno-beli do sada imaju jedini maksimalan učinak i nalaze se na prvoj poziciji takmičenja, a katalonski gigant će hteti da pokvari planove srpskog tima pred domaćim navijačima.

Navijači crveno-belih dočekali su ekipu Barselone uz neverovatnu koreografiju njihovih vernih navijača. Prelepa slika puna boja i svetla oduševila je publiku i ostavila snažan utisak kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni.

Svaki od oko 20.000 navijača u krcatoj Areni dobio je jedinstveno uputstvo koje je omogućilo da postanu deo posebne koreografije. Korišćenjem mobilnih telefona, navijači su aktivno učestvovali u stvaranju prelepe slike koja je obasjala tribine tokom najave košarkaša Barselone. Gornji deo tribina obasjan crvenim svetlom, dok je donji deo zasijao belim, stvarajući neverovatan vizuelni efekat.

Foto: Starsport

Napravili spektakl: Navijači Zvezde

Atmosfera koju su stvorili navijači Crvene zvezde nije prošla neprimećeno. Slika oduševljenih navijača i spektakularna koreografija privukli su pažnju kako evropske, tako i svetske javnosti. Fotografije i video snimci ove nezaboravne koreografije brzo su obišli društvene mreže i postali glavna tema razgovora među ljubiteljima košarke širom sveta.

Uz izvanrednu podršku svojih vernih navijača, košarkaši Crvene zvezde nastavljaju da ostvaruju izvanredne rezultate u Evroligi, a nezaboravna koreografija pred meč sa Barselonom samo je još jedan dokaz snage i strasti koju ova ekipa i njeni navijači donose na teren.

BONUS VIDEO