PANTER IMAO NAJVEĆI MOTIV VEČERAS: Evo kako je bivši kapiten Partizana presudio Zvezdi! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 18.10.2024 | 22:54


Panter odligrao sjajan meč.

Foto: Starsport
PANTER IMAO NAJVEĆI MOTIV VEČERAS: Evo kako je bivši kapiten Partizana presudio Zvezdi! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su spektakularnu utakmicu protiv Barselone, ali su na kraju doživeli bolan poraz u prepunoj Beogradskoj areni. Utakmica je završena rezultatom 98:94 posle produžetka, a apsolutni junak katalonskog kluba bio je Kevin Panter, bivši kapiten Partizana, koji je postigao 26 poena.

Njegove trojke su odlučile utakmicu, prvo u samoj završnici regularnog dela za vođstvo Barse 84:82, a potom i u produžetku, kada je još dva puta pogodio van linije 6.75, rastuživši navijače crveno-belih.

Kevin Panter, koji je nekada nosio dres Partizana, ostvario je sjajan individualni učinak na ovoj utakmici, postigavši ukupno 26 poena. Njegove trojke su bile od presudnog značaja za ishod utakmice, što je posebno emotivno bilo za navijače oba beogradska kluba.

Beogradska arena bila je ispunjena do poslednjeg mesta, a atmosfera je bila izuzetno emotivna tokom cele utakmice. Navijači su pružili snažnu podršku Crvenoj zvezdi, stvarajući tako jedinstvenu atmosferu koja je obeležila ovaj meč.

Nakon neizvesne završnice regularnog dela, utakmica je otišla u produžetak, gde je Kevin Panter svojim trojkama doneo pobedu Barseloni. Iako su igrači Crvene zvezde pružili snažan otpor, na kraju su morali da se pomire sa porazom. Utakmica između Crvene zvezde i Barselone bila je spektakularna i puna uzbuđenja, a Kevin Panter se istakao kao ključni igrač ove utakmice. 

BONUS VIDEO