VELIKI ISPIT: Crno-beli su njima česta mušterija - evo gde možete gledati duel Zadra i Partizana!


IZVOR: Vladimir Vorih - 20.10.2024 | 06:37


I dalje navijačima srpskog i regionalnog vicešampiona bride obrazi od prošlosezonskog ubedljivog poraza u dvorani "Krešimir Ćosić".

Foto: KK Partizan
VELIKI ISPIT: Crno-beli su njima česta mušterija - evo gde možete gledati duel Zadra i Partizana!

Serija evroligaških uspeha nastavlja se i u regionalnom takmičenju.

Košarkaši Partizana se spremaju za novi izazov u AdmiralBet ABA ligi, gde će se susresti sa Zadrom u istoimenom gradu. Utakmica je zakazana za nedelju od 19 časova i predstavljaće derbi meč petog kola regionalnog takmičenja. Crno-beli su zasad neporaženi u AdmiralBet ABA ligi, a dolaze u Hrvatsku nakon dve pobede ostvarene u duplom kolu Evrolige protiv Bajerna i Makabija. Ovakav niz pobeda svakako doprinosi odličnom raspoloženju tima pred nadolazeći meč.

Partizan ima sveža sećanja na prošlogodišnji poraz od Zadra sa rezultatom 84:68, te se svakako neće opustiti pred ovu utakmicu. Trener Željko Obradović ističe važnost kontinuiranog rada tokom cele utakmice, kao i poštovanje prema protivniku. On ističe da je svestan težine meča, te da će ekipa morati da pruži maksimum na terenu. POGLEDAJ GALERIJU

 

Unatoč prošlogodišnjem porazu, crno-beli tim je potpuno nova ekipa, motivisana i gladna uspeha. Ovo je prilika za dokazivanje i potvrdu kvaliteta, a trener i igrači su svesni značaja ove utakmice.

Sa druge strane, Zadar je imao nešto slabiji start u ABA ligi, sa jednom pobedom i tri poraza, što ih trenutno pozicionira na 15. mestu. Ovo može predstavljati dodatni motiv za crno-bele, ali istovremeno ih upozorava da ne potcenjuju protivnika.

Svi ljubitelji košarke i navijači crno-belih imaće priliku da direktan prenos iz Zadra prate na kanalu Arena sport Premium 1 sa početkom od 19 časova.

 

BONUS VIDEO: