HITNO SAOPŠTENJE IZ PARTIZANA: Ovo svi grobari moraju da znaju


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 21.10.2024 | 15:20


Od njih zavisi šta će se desiti klubu narednih dana.

Foto: Starsport
HITNO SAOPŠTENJE IZ PARTIZANA: Ovo svi grobari moraju da znaju

Košarkaški klub Partizan ugostiće u sredu od 20.30 Virtus u petom kolu Evrolige, zbog čega su crno-beli morali hitno da reaguju i da pošalju važan apel svojim navijačima. Klub je hitno reagovao na upozorenje Evrolige u vezi sa mogućim sankcijama zbog uvredljivog skandiranja sa tribina. U saopštenju grobarima koje su objavili, istakli su ljubav navijača prema klubu, ali i apelovali na odgovornost i trezvenost tokom utakmica. Saopštenje prenosimo u celosti:

Mi navijamo za Partizan, pre svega zato što ga volimo, a tek onda zato što je najbolji“, rekao je jednom veliki Duško Radović. Upravo u ovim rečima, ogleda se ono što Partizanovce izdvaja u odnosu na druge navijače. Teško opisiva ljubav koja se manifestuje kroz dlanove i glasove svih zaljubljenika u crno-bele! 
 
Od početka sezone u Evroligi i AdmiralBet ABA ligi, Partizan Mozzart Bet je odigrao ukupno devet utakmica, od čega tri na domaćem terenu u Beogradskoj areni. Više od 18.000 ljudi na meču protiv Borca i preko 20.000 navijača koji su nosili crno-bele do pobede protiv Bajerna, jasan su pokazatelj onoga o čemu cela Evropa priča - Parni valjak ima najsnažniju podršku sa tribina! 

Foto: Starsport

Srce, ruke, glas i trezveno razmišljanje: Apel iz Partizana

 

Novi igrači koji čine crno-beli tim, za tili čas su shvatili koliko su blagosloveni jer im vetar u leđa daje jedinstveni huk sa tribina. U toj sinergiji iz koje igrači i navijači pobeđuju zajedno, ipak postoje stvari koje ne služe na čast ni Klubu, ni prisutnim navijačima u dvorani. 
 
Uvredljivi povici sa tribina, kao i korišćenje nedozvoljenih svetlosnih efekata na utakmici protiv Bajerna, doveli su do toga da Klub bude prijavljen po službenoj dužnosti od strane zvaničnika Evrolige na toj utakmici. Nulta tolerancija za ovakve ispade odavno predstavlja standard na sportskim borilištima širom Evrope i sve više šteti reputaciji našeg Kluba. 
Ponos koji KK Partizan Mozzart Bet oseća zbog ogromne podrške, na taj način se meša sa gorčinom zbog izolovanih ispada koji u ogromnoj meri kvare opšti utisak. 
 
Ovim putem, Klub poziva navijače da uz srce, ruke i glas koje bezrezervno daju za pobede momaka u crno-belom, u dvorani razmišljaju trezveno i da ne čine ništa što će Partizanu na reputacionom ili finansijskom planu činiti štetu. 
 
Uz ljubav, pokažimo i odgovornost jer samo na taj način čuvamo naš Partizan!

 

BONUS VIDEO