OGLASILA SE NEDOVIĆEVA ŽENA NAKON PROZIVKI! Mina poslala brutalnu poruku! (FOTO)


IZVOR: Republika - 21.10.2024 | 22:46


Nakon završetka meča, supruga Nemanje Nedovića, Mina, javila se putem svog Instagram profila objavivši samo jednu fotografiju.

Foto: instagram.com/dujovic_aleksandra/printscreen
OGLASILA SE NEDOVIĆEVA ŽENA NAKON PROZIVKI! Mina poslala brutalnu poruku! (FOTO)

U čuvenoj dvorani "Morača" u Podgorici odigrao se još jedan uzbudljiv meč između ekipa Crvene zvezde i Budućnosti, a ovoga puta zadovoljnija je bila beogradska ekipa koja je slavila rezultatom 75:73 nakon izuzetno napetih dva i po sata košarke.

Ovaj meč nije prošao bez raznih prekida, a jedan od njih bio je izuzetno emotivan i kontroverzan. Navijači Budućnosti su vređali suprugu Nemanje Nedovića, Minu, koristeći izuzetno pogrdne nazive. Međutim, ovaj incident nije omelo Nedovića da pokaže izuzetnu igru, postigavši čak 24 poena i tako postao najefikasniji igrač utakmice.

Nakon završetka meča, supruga Nemanje Nedovića, Mina, javila se putem svog Instagram profila objavivši samo jednu fotografiju. Na fotografiji je bio prikazan samo rezultat utakmice, a uz nju je napisala jednu rečenicu koja je izazvala pažnju javnosti.

- Neda dirigent - napisala je Mina, aludirajući na Nemanjin gest kada je simulirao dirigenta dok su navijači vređali nju.

Foto: printscreen/instagram

 


Ovaj meč je još jednom pokazao koliko emocije mogu da budu jake u sportu, ali i koliko igrači mogu da pruže izuzetne nastupe uprkos vanterenskim dešavanjima.

BONUS VIDEO: