OVO JE VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU! Evo kako se povredio Bolomboj u Morači (VIDEO)


IZVOR: Republika - 22.10.2024 | 08:27


Povreda Džoela Bolomboja, jednog od ključnih igrača Crvene zvezde, izazvala je veliku zabrinutost u taboru crveno-belih.

Foto: Printscreen
OVO JE VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU! Evo kako se povredio Bolomboj u Morači (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da savladaju ekipu Budućnosti rezultatom 75:73 u dramatičnoj utakmici petog kola AdmiralBet ABA lige, koja se odigrala u Podgorici. Međutim, radost zbog pobede zasenila je povreda Džoela Bolomboja, o kojoj će se više detalja znati u utorak. Trener Janis Sferopulos izjavio je da je povreda kolena i da će se tačan stepen ozbiljnosti povrede saznati u narednim danima.

- Ne možemo da budemo srećni, jer imamo ozbiljnu povredu Bolomboja. Koliko je tačno ozbiljna, znaćemo sutra. U pitanju je njegovo koleno - rekao je sinoć Sferopulos. 

Povreda Džoela Bolomboja, jednog od ključnih igrača Crvene zvezde, izazvala je veliku zabrinutost u taboru crveno-belih. Američki košarkaš istakao se kao jedan od najboljih igrača kluba tokom tekuće sezone, te bi njegovo odsustvo predstavljalo veliki udarac za aktuelnog šampiona Srbije. Saigrači su pomogli Bolomboju da napusti teren nakon povrede, a atmosfera u timu bila je prigušena zbog neizvesnosti oko njegovog zdravstvenog stanja.

 

 


Utakmica između Crvene zvezde i Budućnosti bila je ispunjena preokretima i napetošću, a rezultat je bio neizvestan do samog kraja. Ova pobeda predstavlja važan korak za ekipu iz Beograda u tekućoj sezoni AdmiralBet ABA lige.

U slučaju da se povreda Džoela Bolomboja pokaže kao ozbiljna, Crvena zvezda će se suočiti sa izazovima u narednim utakmicama. Potrebno će biti da ostali igrači preuzmu veću odgovornost kako bi nadoknadili odsustvo jednog od ključnih igrača tima.

Pobeda nad ekipom Budućnosti donela je veliko zadovoljstvo ekipi Crvene zvezde, ali povreda Džoela Bolomboja baca senku na ovaj trijumf. Svi navijači nestrpljivo očekuju vesti o zdravstvenom stanju popularnog košarkaša, nadajući se da će se brzo oporaviti i vratiti na teren.

 

 

BONUS VIDEO: