SAZNAJEMO! Gotovo je - Filip Petrušev se vratio u Crvenu zvezdu!


IZVOR: Republika/ O.J. - 22.10.2024 | 21:31


Priča sa srećnim krajem!

Foto: Starsport
SAZNAJEMO! Gotovo je - Filip Petrušev se vratio u Crvenu zvezdu!

Nekoliko meseci je trajala saga oko krilnog centra, a povreda Džoela Bolomboja je konačno ubrzala tok događaja i donela srećan kraj priče - Filip Petrušev je novi/stari igrač Crvene zvezde! Crveno-beli su tako konačno dobili pojačanje pod košem koje im je sada i više nego potrebno, budući da su ostali bez svoje udarne igle na tom mestu. Borba za igrača Olimpijakosa vodila se već nekoliko meseci, a onaj prvi "nalet" sa Malog Kalemegdana odbile su povrede Fala i Milutinova, iako je posao već tada bio blizu realizacije.

Kako su se sada vratila oba visoka igrača, te se stavila na raspolaganje Barcokasu, on je rešio da Filipu smanji minutažu i prednost da skupo plaćenim pojačanjima. Petrušev je nekoliko prethodnih duela propustio, pošto nije bio ni uvršten u sastav, a pošto se baš u taj čas povredio Džoel, bilo je jasno da je sad il' nikad. Bratski klubovi su konačno našli zajednički jezik, a krilni centar će se odmah staviti na raspolaganje Janisu Sferopulosu.

Foto: www.profimedia.rs

Petrušev u dresu reprezentacije

Petrušev može uspešno da pokriva i "četvorku" i "peticu", pa nema sumnje da Grk dobija ogromno pojačanje. Imali smo prilike i da se na Olimpijskim igrama uverimo u sve kvalitete dojučerašnjeg igrača Olimpijakosa, kada je fenomenalno sarađivao sa saigračima iz reprezentacije. Sada će ponovo moći da "pleše" po terenu zajedno sa svojim sunarodnicima, samo u malo izmenjenom sastavu.

BONUS VIDEO