PETRUŠEV U ZVEZDI POD JEDNIM USLOVOM! Otkriveni novi detalji sage!


IZVOR: Republika - 23.10.2024 | 09:39


Ovaj potez je iznenadio mnoge.

Foto: X/Olympiacos_BC
PETRUŠEV U ZVEZDI POD JEDNIM USLOVOM! Otkriveni novi detalji sage!

Saga oko Filipa Petruševa i Crvene zvezde konačno je dobila epilog, a njegov povratak na Mali Kalemegdan izazvao je veliko interesovanje javnosti. Prema informacijama portala BasketNews, Petrušev se vraća kao pozajmljen igrač Olimpijakosa, što je neobičan potez, koji je iznenadio mnoge.

Grci su se odlučili na ovaj potez zbog gužve na visokim pozicijama, posebno na centru, gde već imaju Mustafu Fala, Nikolua Milutinova i Mozesa Rajta, dok na krilnom centru igraju Saša Vezenkov i Alek Piters. Ova neobična situacija dodatno naglašava značaj Filipa Petruševa kao igrača, jer je upravo zbog njegovih kvaliteta odlučeno da ga Zvezda pozajmi od Olimpijakosa.

 

 

Dolazak Petruševa u Zvezdu potvrdio je i njegov agent Miško Ražnatović, poznat po svojim enigmatičnim objavama na društvenim mrežama. Na Tviteru je ostavio zagonetku u svom stilu, ostavljajući definiciju reči "napokon", jasno aludirajući na Filipa Petruševa. Ovo je dodatno podgrejalo interesovanje javnosti i pokrenulo lavinu komentara o povratku mladog talenta na parket Crvene zvezde.

Ponovni dolazak Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu kao pozajmljenog igrača Olimpijakosa definitivno je jedna od najneobičnijih transfer priča u poslednje vreme, ali istovremeno i jedna od najzanimljivijih. S obzirom na njegov talenat i potencijal, sigurno je da će ovaj potez izazvati mnogo pažnje i biti tema brojnih rasprava među ljubiteljima košarke.

BONUS VIDEO: