NIJE ZBOGOM, VEĆ VIDIMO SE! Oglasio se Petrušev o prelasku u Zvezdu!


IZVOR: Republika - 23.10.2024 | 15:48


Navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Petrušev uklopiti u timsku dinamiku i kako će njegov povratak uticati na rezultate tima u narednoj sezoni.

Foto: Starsport
NIJE ZBOGOM, VEĆ VIDIMO SE! Oglasio se Petrušev o prelasku u Zvezdu!

Filip Petrušev, srpski košarkaški reprezentativac, ponovo je obukao dres Crvene zvezde nakon što je stigao u Beograd kao pozajmljeni igrač iz Olimpijakosa. Iako je napustio grčki tim, Petrušev je na Instagramu naglasio da to nije zbogom Olimpijakosu, već "vidimo se". Istakao je da će uvek navijati za crveno-bele, saigrače, trenere i čitavo osoblje, zahvalivši se predsednicima Angelopulos na sjajnom odnosu i razumevanju njegove situacije.

Nije zbogom, već vidimo se! Uvek ću navijati za crveno-bele, saigrače, trenere i čitavo osoblje. Posebno hvala predsednicima (braći) Angelopulos za sjajan odnos i razumevanje moje situacije - napisao je on.

Foto: printscreen/instagram

Oglašavanje Petruševa na instagramu

Petrušev je već imao uspešan prvi mandat sa Crvenom zvezdom, tokom kojeg je osvojio dva trofeja u sezoni 2022-2023 – Kup Radivoja Koraća i Superligu Srbije. Njegov povratak u tim izaziva veliko interesovanje i očekivanja navijača, ali i trenera i ostalih igrača.


Sada se Petrušev vraća s ciljem da pomogne timu u novim izazovima na domaćoj i evropskoj sceni. Njegovo iskustvo i veštine doneće novu dimenziju timu, a njegova odlučnost da se vrati u Crvenu zvezdu nakon uspešnog mandata u Olimpijakosu pokazuje njegovu privrženost klubu i želju da ostvari nove sportske uspehe. Navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Petrušev uklopiti u timsku dinamiku i kako će njegov povratak uticati na rezultate tima u narednoj sezoni.

BONUS VIDEO: