SREĆAN SAM! Oglasio se Drčelić povodom Petruševa: "Ovako reaguju veliki klubovi!"


IZVOR: Republika - 23.10.2024 | 16:29


Olimpijakos, klub koji je pozajmio Petruševa, pokazao je razumevanje za situaciju i omogućio ovaj transfer.

Foto: KK Crvena zvezda
SREĆAN SAM! Oglasio se Drčelić povodom Petruševa: "Ovako reaguju veliki klubovi!"

Nakon povrede Džoela Bolomboja, Crvena zvezda je preduzela korake kako bi ojačala svoj tim, dovodeći nazad Filipa Petruševa. Ovaj potez je izazvao veliko interesovanje javnosti, a predsednik crveno-belih, Željko Drčelić, izneo je svoje zadovoljstvo ovim povratkom. 

- Kao što sam i rekao, ovako reaguju veliki klubovi. Srećan sam što je Petrušev ponovo u svojoj kući i nadam se da će nam pomoći da budemo još bolji - rekao je Željko Drčelić za Meridian sport i dodao:

Foto: Starsport

Filip Petrušev

 

- U interesu evropske košarke je bilo da igrač kao Filip bude što više na parketu. Olimpijakos je naš bratski klub i imao je razumevanje za celu situaciju. Veliko hvala i Mišku Ražnatoviću na pomoći da se transfer realizuje.

Olimpijakos, klub koji je pozajmio Petruševa, pokazao je razumevanje za situaciju i omogućio ovaj transfer. Predsednik Drčelić istakao je značaj saradnje između klubova, ističući da je ovo u interesu evropske košarke. Zahvalnost je upućena i Mišku Ražnatoviću na pomoći oko realizacije transfera.

Ovaj potez Crvene zvezde definitivno je privukao pažnju javnosti i navijača, a ostaje da se vidi kako će se Filip Petrušev uklopiti u tim i doprineti daljem uspehu kluba.

BONUS VIDEO: