VREME JE DA SE VRATIMO SVOJOJ KUĆI: Grobari poslali moćnu poruku sa košarke


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 23.10.2024 | 19:57


Posle kiše dođe sunce, a ono najlepše je iznad humske ulice. Ogrejaće, ogrejaće.., glasila je poruka u Areni a koja se ticala fudbala.

Foto: Starsport
VREME JE DA SE VRATIMO SVOJOJ KUĆI: Grobari poslali moćnu poruku sa košarke

Košarkaši Partizana dočekuju od 20.30 Virtus u petom kolu Evrolige i nema sumnje da će Beogradska arena biti puna do poslednjeg mesta. Međutim, grobari su na tribinama naše najveće hale istakli jednu brutalno moćnu poruku i time stavili svima do znanja šta misle o dolasku radne grupe u FK Partizan na čelu sa Rasimom Ljajićem, Predragom Mijatovićem, Dankom Lazovićem i Milkom Forcan.

Oni su otkrili da li će se posle promene uprave u Humskoj vratiti na stadion, a prva prilika je već u subotu kada im bude gostovao Čukarički u Superligi. Naime, fudbalski i košarkaški klub će zajedno delovati ovog vikenda. Svi navijači koji kupe ulaznicu za fudbalsku utakmicu između Partizana i Čukaričkog u subotu od 15.55, dobiće besplatan ulaz na nivou 400 za košarkaški meč šestog kola AdmiralBet ABA lige između Partizana i Krke istog dana od 19 časova. Ovo znači da će subota biti pravi crno-beli dan jer će navijači sa stadiona u Humskoj moći da se presele u Beogradsku arenu, gde će biti odigran meč s timom iz Novog Mesta. Zato su se grobari oglasili u Areni i najavili da će doći i u Humsku, odnosno da prekidaju bojkot.

- Neka grmi ceo hram - piše na transparentu navijača Partizana na košarci.

 

Potom se pred sam početka ista poruka mogla čuti i sa zvaničnog razglasa u Areni. Pričao je očigledno jedan od vođa navijača.

- Grobari, jel se čujemo? Imam jedno pitanje. Jel se vidimo svi u subotu u 16 časova na JNA? Pogledajte čoveka pored sebe i postavite mu isto pitanje. Svi na JNA u sobutu, alo! Vreme je da se vratimo svojoj kući, na svoju tribinu i da zajedno otvorimo jedno novo, svetlije poglavlje u istoriji kluba. Jer posle kiše dođe sunce, a ono najlepše je iznad humske ulice. Ogrejaće, ogrejaće... - rekao je vođa navijača i poveo čuvenu pesmu.

Već u četvrtak, sutra, u podne, počeće slobodna prodaja ulaznica, i to samo za Nivo 200, lože i mesta pored terena. Zbog blizine meča, prioritetne prodaje za članove kluba ovog puta neće biti. Slobodna će se odvijati putem linka na sajtu partizan.basketball zatim sajta efinity.rs i na blagajni Beogradske arene (blagajna sever), odnosno Efinity prodajnim mestima (TC Rajićeva, Sava centar i Dom omladine)

 Uz to, KK Partizan je uspeo da zatraži i dobije odlaganje meča za 60 minuta u subotu da bi svi navijači mogli da prisustvuju utakmici. Meč je prvobitno bio planiran za 18 časova, ali je promenjen da bi navijači imali dovoljno vremena da se presele sa fudbalske utakmice na košarkaški meč. Ovim gestom Partizan je želeo da obraduje sve navijače crno-belih i da na taj način označi svež start u fudbalskom klubu.
 

BONUS VIDEO