ŽOC PRECRTAO DVOJICU IZ TIMA: Trener Partizana ih otpisao pred duel sa Virtusom


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 23.10.2024 | 20:08


Umesto njih uvrstio je dvojicu na koje do sada nije računao.

Foto: Starsport
ŽOC PRECRTAO DVOJICU IZ TIMA: Trener Partizana ih otpisao pred duel sa Virtusom

Košarkaši Partizana dočekuju od 20.30 Virtus u petom kolu Evrolige, ali odlukom trenera Željka Obradovića desile su se bitne promene u timu.

Trener crno-belih doneo je odluku da za ovaj meč neće uvrstiti Marija Nakića u sastav, kao ni Arijana Lakića. Ovo iznenađenje u sastavu otvara prostor za Dvejna Vašingtona i Ajzea Majka, dvojicu igrača od kojih se očekuju velike stvari u tekućoj sezoni.

Foto: Starsport

Ispao iz tima: Mario Nakić

On je uveren da će to doneti boljitak u igri, a kako će to izgledati uveriće se i navijači. Nema sumnje da će Beogradska arena biti puna do poslednjeg mesta.

Foto: Starsport

Opet u crno-belom: Dvejn Vašington

Međutim, grobari se ne bave večeras samo Žocom i njegovom ekipom. Oni su na tribinama naše najveće hale istakli jednu brutalno moćnu poruku i time stavili svima do znanja šta misle o dolasku radne grupe u FK Partizan na čelu sa Rasimom Ljajićem, Predragom Mijatovićem, Dankom Lazovićem i Milkom Forcan.

Oni su otkrili da li će se posle promene uprave u Humskoj vratiti na stadion, a prva prilika je već u subotu kada im bude gostovao Čukarički u Superligi. Naime, fudbalski i košarkaški klub će zajedno delovati ovog vikenda. Svi navijači koji kupe ulaznicu za fudbalsku utakmicu između Partizana i Čukaričkog u subotu od 15.55, dobiće besplatan ulaz na nivou 400 za košarkaški meč šestog kola AdmiralBet ABA lige između Partizana i Krke istog dana od 19 časova. Ovo znači da će subota biti pravi crno-beli dan jer će navijači sa stadiona u Humskoj moći da se presele u Beogradsku arenu, gde će biti odigran meč s timom iz Novog Mesta. Zato su se grobari oglasili u Areni i najavili da će doći i u Humsku, odnosno da prekidaju bojkot.

 

 

- Neka grmi ceo hram - piše na transparentu navijača Partizana na košarci.

 

BONUS VIDEO