BRUKA: Kritike pljušte na sve strane - na meti grobara se našao i Željko Obradović!


IZVOR: Vladimir Vorih - 24.10.2024 | 06:36


Ovakvo ostvarenje zasigurno nisu mogli da očekuju.

Foto: Starsport
BRUKA: Kritike pljušte na sve strane - na meti grobara se našao i Željko Obradović!

Košarkaši Partizana poraženi su od Virtusa u petom kolu Evrolige rezultatom 69:70 (20:15, 17:17, 24:25, 8:13). Prava drama je viđena u poslednjem minutu. Partizan je imao sve u svojim rukama, ali nije iskoristio šansu, pa je morao da brani poslednji napad i u tome nije uspeo, Virtus je poveo sa 69:70 na 12 sekundi do kraja. U tom poslednjem napadu se prvo Lundberg zakucao u odbranu italijanske ekipe i lopta je pripala Virtusu. Međutim, Nilikina je ukrao loptu, a onda imao šut za pobedu i sve promašio.

Oko 20.000 navijača crno-belih, koji su po ko zna koji put napravili sjajnu atmosferu u Beogradskoj areni, očekivalo je siguran trijumf svojih ljubimaca, ali su ipak na kraju halu napustili vidno razočarani usled poraa od ekipe koja je u prethodna četiri susreta zabeležila isto toliko poraza.

Krajnji rezultat je izazvao veliko razočaranje navijača, a mnogi smatraju da se ostvarenje može okarakterisati samo jednom rečju: "Bruka".

Na udaru navijača navijača našao se i Željko Obradović, a neke od najkarakterističnijih komentara možete pogledati na sledećoj foto galeriji: POGLEDAJ GALERIJU

 

Da podsetimo, najefikasniji igrač Partizana bio je Tajrik Džons sa 20 poena, ali je morao da napusti igru zbog povrede, ostavljajući neizvesnost oko dužine njegove pauze. Ova povreda dodatno je pojačala razočaranje među navijačima, koji su zabrinuti za dalji tok sezone.

Nakn meča traner Željko Obradović je izjavio:

- Imali smo problem u skoku, s tim što je u prvoj četvrtini bilo sedam, pa smo u drugoj kontrolisali. Slažem se da je to bio problem. Radimo na tome i radićemo na tome. Postoji nešto što je važno, a to je da se pokaže želja da se uzme skok. Što se napada tiče, mislim da su bile neke sitauacije gde smo dobro odigrali, ali suština je da će ljudi pamtiti samo poslednji napad i odbranu. Hvala ovim ljudima na fantastičnoj atmosferi - analizirao je Žoc meč.

Naredni meč u eliti evropske klupske košarke Partizan će odigrati 30. oktobra kada će u Beogradskoj areni dočekati ekipu Monaka.

 

BONUS VIDEO: