PETRUŠEV SE POPEO NA GLAVU GRCIMA DOK GA NISU PUSTILI U ZVEZDU MERIDIANBET: Filip žarko želeo da se vrati u Beograd


IZVOR: Republika/ O.J. - 24.10.2024 | 17:46


Izgurao je svoje

Foto: Profimedia
PETRUŠEV SE POPEO NA GLAVU GRCIMA DOK GA NISU PUSTILI U ZVEZDU MERIDIANBET: Filip žarko želeo da se vrati u Beograd

Nekoliko meseci je trajala saga oko krilnog centra, a povreda Džoela Bolomboja je konačno ubrzala tok događaja i donela srećan kraj priče, te je Filip Petrušev postao novi/stari igrač Crvene zvezde. Crveno-beli su tako konačno dobili pojačanje pod košem koje im je sada i više nego potrebno, budući da su ostali bez svoje udarne igle na tom mestu. Borba za igrača Olimpijakosa vodila se već nekoliko meseci, a onaj prvi "nalet" sa Malog Kalemegdana odbile su povrede Fala i Milutinova, iako je posao već tada bio blizu realizacije i to zbog velike želje igrača da se vrati.

Foto: www.profimedia.rs

Petrušev u dresu reprezentacije

- Leto je bilo sjajno, osvojio sam bronzanu medalju na Igrama, ali narednih mesec, sve do pre nekoliko dana, nisam znao kakva će biti moja situacija, da li ću otići u Crvenu zvezdu, gde bih mogao više da igram i nastavim nakon Olimpijskih igara, gde sam imao 20-30 minuta po utakmici. Trebalo je da odem, ali sada sam se tu. Nažalost, bilo je mnogo povreda, pa se transfer nije desio. Razumem, profesionalac sam i moram da stojim iza svojih reči - rekao je Petrušev pre samo dve nedelje.

Kako su se vratili i Fal i Milutinov, te se stavili na raspolaganje Barcokasu, on je rešio da Filipu smanji minutažu i prednost da skupo plaćenim pojačanjima. Petrušev je propustio nekoliko prethodnih duela, pošto nije bio ni uvršten u sastav, a pošto se baš tada povredio Džoel, bilo je jasno da je kucnuo čas. Bratski klubovi su konačno našli zajednički jezik, a Filip je izgurao svoje. Koliko je želeo da se vrati u Beograd otkriva i izjava trenera pirejskog tima.

Foto: Starsport

Petrušev u prošlom mandatu u Zvezdi

- Ne, nemam komentar oko Petruševa. Želim mu svu sreću. To je bila njegova želja, zato što veruje da će imati važnu ulogu i minutažu u Crvenoj zvezdi. Gurao je u tom pravcu i sada je to gotovo - kratko je rekao Jorgos Barcokas kao da mu je dosadila priča oko Petruševa i Zvezde.

Bilo kako bilo, jedno je sigurno - Filip će davati poslednju kap znoja dokle god bude nosio dres kluba sa Malog Kalemegdana.

BONUS VIDEO