NEDOVIĆ NE IGRA PROTIV REALA! Zvezda Meridianbet na ogromnim mukama u Madridu


IZVOR: Republika/ O.J. - 24.10.2024 | 19:56


Užasne vesti za Sferopulosa

Foto: Starsport
NEDOVIĆ NE IGRA PROTIV REALA! Zvezda Meridianbet na ogromnim mukama u Madridu

Crvena zvezda Meridianbet od 20.45 gostuje Real Madridu oslabljena neigranjem Džoela Bolomboja, ali kako javlja "Sport klub", duel u prestonici Španije propustiće i drugi najbolji igrač crveno-belih od početka sezone - Nemanja Nedović. Mediji pišu da je Janis Sferopulos rešio da "ne skida" svog beka prosto iz predostrožnosti, jer trenutno nije na 100 odsto. Grk želi da ga sačuva za sledeću nedelju i novo duplo kolo Evrolige. Da li je to bela zastava u najavi, ili trener Zvezde ima keca u rukavu, videćemo uskoro.

Foto: Starsport

Ni on ne igra večeras: Džoel Bolomboj

Džoel Bolomboj se povredio u Podgorici i čeka ga pauza od još najmanje mesec dana, a ni novopridošli Filip Petrušev nije stigao na vreme kako bi igrao u ovoj rundi.

Podsetimo, nakon teško izvojvanog trijumfa u Morači nad ekipom Budućnosti u okvriu regionalne AdmiralBet ABA lige (75:73), košarkaši Crvene zvezde Meridianbet se okreću novim izazovima u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju.

U prethodnom meču Evrolige puleni trenera Janisa Sferopulosa poraženi su od Barselone u grotlu Beogradske arene nakon produžetaka (94:98), a sada je pred njima novo iskušenje protiv drugog španskog velikana u okviru pete takmičarke runde.

Lider Evrolige je rešen da se izdigne iznad navedenog poraza od katalonskog giganta i da na krilima podgoričkog trijumfa pokaže da je sposoban da na teškom gostovanju u "VIZINK centru" stigne do velikog košarkaškog skalpa.

BONUS VIDEO