JEZIVA SCENA U MILANU: Mirotić svom snagom zgazio na zglob Larkina i izrvnuo ga (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 24.10.2024 | 22:55


Užasna povreda Turčina

Foto: Profimedia
JEZIVA SCENA U MILANU: Mirotić svom snagom zgazio na zglob Larkina i izrvnuo ga (VIDEO)

Košarkaši Anadolu Efesa doživeli su neplaniranu prepreku tokom petog kola Evrolige, kada se povredio njihov najbolji igrač Šejn Larkin. Nezgoda se desila tokom meča protiv Olimpije iz Milana, i to u momentima nakon što je je turski tim izdominirao u prve dve deonice, a domaćin uspeo da se približi na samo sedam poena zaostatka u trećoj četvrtini.

Povreda se dogodila kada je Nikola Mirotić zgazio na zglob Turčina prilikom doskoka posle polaganja, nakon čega plejmejker Efesa više nije mogao da nastavi igru i morao je da napusti teren uz pomoć medicinskog tima. Scenu možete pogledati na videu iznad, ali nije uopšte prijatna Očekuje se da će detalji o povredi biti poznati nakon dodatnih pregleda, dok u istanbulskoj ekipi strepe zbog ozbiljnosti povrede svog ključnog igrača. Milano nije uspeo ni to da iskoristi, pa im je Efes naneo četvrti poraz sa 96:84. Mirotić je odigrao vanserijsku partiju i ubacio 29 poena, ali ni to nije bilo dovoljno.

Što se tiče ostalih rezultata, Žalgiris je savladao i Makabi sa 78:63, pa je sada prvi na tabeli Evrolige sa učinkom 4-1, dok je Pariz napravio ogromno iznenađenje i predvođen Ti-Džej Šortsom šokirao Monako u "kneževini" sa 87:80. Baskonija je lako izašla na kraj sa Albom pobedivši ih sa 80:57, a Zvezda Meridianbet je položila oružje protiv Real Madrida i izgubila 95:72.

 

BONUS VIDEO