JOKIĆ POČEO SA TRIPL-DABLOM! Startovao sezonu sa stilom, ali ostatak tima nije ispratio!


IZVOR: Republika - 25.10.2024 | 06:56


Nagetsi su na svom terenu imali težak zadatak protiv izuzetno kvalitetnog protivnika.

Foto: Tanjug/AP
JOKIĆ POČEO SA TRIPL-DABLOM! Startovao sezonu sa stilom, ali ostatak tima nije ispratio!

Košarkaši Denver Nagetsa započeli su novu sezonu NBA lige porazom od Oklahoma Siti Tandera rezultatom 102:87. Iako je Nikola Jokić ostvario tripl-dabl učinak, to nije bilo dovoljno da Nagetsi savladaju neugodnu ekipu Oklahome.

Nagetsi su na svom terenu imali težak zadatak protiv izuzetno kvalitetnog protivnika. Oklahoma Siti Tanderi su već u prvoj deonici pokazali svoju snagu, preokrenuvši rezultat i stekavši prednost od 31:19.

Foto: Tanjug/AP

 


Tokom treće deonice, Oklahoma Siti je nastavila da dominira, ostvarivši prednost od čak 17 poena. Iako je Jokić briljirao sa 16 poena, 12 skokova i 13 asistencija, nije uspeo sam da povuče ekipu ka pobedi.

Najbolji pojedinci u redovima Denver Nagetsa bili su Nikola Jokić, Kristijan Braun, Majkl Porter Džunior, Džamal Marej i Eron Gordon. Sa druge strane, Šaj Gildžijus Aleksander se istakao sa 28 poena, dok je Čet Holmgren dodao 25 poena uz 14 skokova.

Iako je poraz od Tandera bio težak udarac za Denver Nagetse, ova utakmica pruža uvid u potencijalne izazove sa kojima će se ekipa suočiti tokom sezone. S obzirom na promene u sastavu ekipe, biće neophodno vreme da se nova postava uklopi i pokaže pun potencijal. Navijači nestrpljivo iščekuju naredne mečeve kako bi videli kako će se Nagetsi nositi sa izazovima u ovoj sezoni.

BONUS VIDEO: