JA SAM SAMO ČOVEK! Čima Moneke se izvinio Srbima, a ovo je razlog!


IZVOR: Republika - 25.10.2024 | 09:54


Evo šta je razočaralo navijače.

Foto: Starsport
JA SAM SAMO ČOVEK! Čima Moneke se izvinio Srbima, a ovo je razlog!

U petom kolu Evrolige, srpski košarkaški klubovi nisu uspeli da ostvare pobede. Crvena zvezda je pretrpela poraz od Real Madrida u Španiji, dok je Partizan izgubio na svom terenu od Virtusa iz Bolonje. Ovi rezultati su razočarali navijače, ali ipak, pažnju javnosti je privukla jedna neobična situacija koja se desila tokom ovog kola.

Ove sezone je primećeno povećano interesovanje za popularnu igrice "Evroliga fantazi", gde se menadžeri takmiče u prognoziranju rezultata i dešavanja u samom takmičenju. Interesantno je da su čak uspeli da privuku pažnju jednog košarkaša, Čima Monekea, koji se javno izvinio zbog svoje loše igre.

Ja sam čovek, ljudi, dešava se. Izvinite - napisao je Čima Moneke.

Foto: printscreen/instagram

 

 

Tokom petog kola, ekipa Baskonije je igrala protiv Albe, što je bio signal za menadžere "Evroliga fantazi" da uvrste Čima Monekea u svoje timove i postave ga za kapitena. Međutim, Moneke je podbacio na meču, postigavši samo četiri poena i ostvarivši šest skokova, uz veoma loš procenat šuta za tri poena. Ogorčeni navijači su se oglasili na društvenim mrežama, a Moneke je reagovao izvinjenjem, ističući da je i on samo čovek i da mu se ponekad događaju loše partije.

Ovaj događaj je izazvao dosta pažnje i pokazao da i profesionalni sportisti, poput Monekea, nisu imuni na pritisak i očekivanja, te da ponekad podležu lošim izdanjima na terenu.

BONUS VIDEO: