BOGDAN BOGDANOVIĆ SE POVREDIO: Kapiten Srbije mora na pauzu


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 25.10.2024 | 10:47


Bek Atlante ispao iz tima već na prvom meču u novoj sezoni NBA lige.

Foto: Tanjug/AP
BOGDAN BOGDANOVIĆ SE POVREDIO: Kapiten Srbije mora na pauzu

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović povredio se u prvom meču NBA lige! On je zbog problema sa tetivom u desnom kolenu morao da propusti meč Atlante protiv Šarlota. U prvom meču sezone, Atlanta je ostvarila pobedu nad Bruklinom rezultatom 120:116, a Bogdanović je za 28 minuta igre postigao osam poena, uz dva skoka i dve asistencije.

Uprkos trenutnim izazovima, Bogdanović može da računa na podršku svojih saigrača i tima. Njegovo iskustvo i veštine predstavljaju dragocen doprinos timu Atlante, a povratak na teren nakon oporavka od povrede biće od izuzetnog značaja za postizanje uspeha u toku sezone.

Ovo nije prvi put da se Bogdanović suočava sa povredama. Ipak, uprkos izazovima, on je uspeo da ostvari značajan doprinos timu Atlante tokom prethodnih sezona. Prošla sezona bila je posebno uspešna za Bogdanovića, gde je u proseku beležio 16,9 poena, 3,5 skokova i 3,1 asistenciju. Sa iskustvom od pet sezona u Atlanti, Bogdanović je postao nezaobilazan deo tima i njegovo prisustvo na terenu značajno utiče na performanse ekipe.


Bogdan Bogdanović je ostvario zapaženu karijeru kako u NBA ligi, tako i na međunarodnom nivou, predstavljajući Srbiju na velikim takmičenjima. Pored toga, njegovo iskustvo i umeće čine ga važnim članom tima Atlante, te se očekuje da će se vratiti na teren sa istom odlučnošću i spremnošću da se suoči sa budućim izazovima.

Iako se Bogdan Bogdanović trenutno suočava sa povredom tetive u desnom kolenu, njegovo iskustvo, veštine i predanost košarci neizostavni su za tim Atlante. Sa podrškom saigrača i tima, očekuje se da će se uspešno oporaviti i vratiti na teren spremniji nego ikad, spremnošću da ostvari značajan doprinos uspehu tima u toku sezone.

BONUS VIDEO