FUDBALERI PARTIZANA DOŠLI KOD ŽOCA PO PELCER: Crno-beli se spojili kao jedan tim


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 25.10.2024 | 15:59


U subotu ulaznice s fudbala protiv Čukaričkog važe i na košarci protiv Krke.

Foto: KK Partizan.rs
FUDBALERI PARTIZANA DOŠLI KOD ŽOCA PO PELCER: Crno-beli se spojili kao jedan tim

Košarkaši Partizana u subotu 26. oktobra od 19 časova igraju utakmicu šestog kola AdmiralBet ABA lige protiv Krke u Beogradskoj areni. U prethodnom kolu regionalne lige "parni valjak" je savladao Zadar u neizvesnoj završnici, a zatim u Evroligi ostan na pola koša od trijumfa protiv Virtusa.

Na kraju današnjeg treninga u Beogradskoj areni fudbaleri Partizana su došli u posetu košarkašima. gde su jedni drugima poželeli mnogo sreće i uspeha u utakmicama koje slede. Kapiten Partizana Vanja Marinković je prokomentarisao ovaj gest fudbalera Partizana.

Foto: KK Partizan.rs

Vanja Marinković sa fudbalerima Partizana

- Zahvaljujem momcima što su došli. Nadam se da će od sutra biti neko novo poglavlje u FK Partizan i nadam se da će pred našim navijačima ostvariti pobedu koja je jako bitna. Mnogo im hvala što su došli i želimo im svu sreću u nastavku prvenstva - rekao je Marinković, pa se osvrnuo i na sam meč s Krkom: POGLEDAJ GALERIJU

 

Dolazi nam utakmica u AdmiralBet ABA ligi u kojoj treba da nastavimo tu formu u kojoj smo bez poraza i da probamo da odemo na 6-0. Znamo koliko je bitna AdmiralBet ABA liga i svaki meč u toj ligi. Sigurno će biti nezgodna utakmica posle teškog poraza od Virtusa, pa se nadam da ćemo dobro da odreagujemo i ostvarimo pobedu.

Pred meč sa Krkom trener Partizana Željko Obradović bio je kratak.

Foto: FK Partizan

Delio savete: Obradović sa fudbalerima Partizana

- Nova utakmica u AdmiralBet ABA ligi. Kao i uvek, poštovanje za protivnika. Ritam utakmica je takav da svi moraju da budu spremni da pomognu i da probamo da odigramo dobru utakmicu - jasan je Žoc.

Podsetimo, KK Partizan je odlučio da ulaznice za meč FK Partizan - FK Čukarički, koja je na programu u subotu od 15.55 časova, važe i za košarkašku utakmicu Partizana protiv Krke koja je istog dana od 19 časova. Sa ulaznicama se može ući na Nivo 400 Beogradske arene.

BONUS VIDEO