BRONI DŽEJMS JE IPAK PRELOŠ ZA LEJKERSE: Lebron ostvario san, pa pustio sina u drugi klub na kaljenje


IZVOR: Republika/ O.J. - 26.10.2024 | 12:37


Mora još da "pije mleka"

Foto: Tanjug/AP
BRONI DŽEJMS JE IPAK PRELOŠ ZA LEJKERSE: Lebron ostvario san, pa pustio sina u drugi klub na kaljenje

Los Anđeles Lejkersi su započeli sezonu sa dve uzastopne pobede prvi put posle 13 godina, ali Lebron Džejms ipak i sam primećuje da mesta za njegovog sina Bronija nema. Ovaj dvadesetogodišnjak, izabran kao 55. pik na Draftu, suočava se sa izazovima prilagođavanja na visok nivo takmičenja, što je posebno primećeno tokom Letnje lige i predsezone. Kao rezultat toga, mladi košarkaš će biti poslat u G ligu kako bi stekao potrebno iskustvo i samopouzdanje.

Nakon što je propustio drugi meč sezone, Broni Džejms će biti premešten u Saut Bej Lejkerse, iako je prvobitno potpisao standardan, a ne dvosmerni ugovor. Trener Lejkersa, Džej Džej Redik, istakao je da su planovi za mladog igrača, uz konsultaciju sa svima, oduvek bili takvi.

 

Naši planovi su veoma fluidni i prave se u realnom vremenu. Oduvek je postojao plan za Bronija na relaciji Lejkersa i Saut Beja. Razgovarali smo Rob Pelinka i ja o tome, a razgovarali smo i sa Lebronom – istakao je trener Lejkerse Džej Džej Redik.

Lebron je ostvario svoj san, te zaigrao sa sinom na terenu u prvoj rundi nove NBA sezone, ali hoće li se i kada to ponovo dogoditi - pitanje je.

Broni Džejms nosi veliko breme na svojim mladim leđima, s obzirom na nasleđe svog oca, košarkaške legende Lebrona Džejmsa. Očekivanja javnosti su visoka, ali je jasno da će mladi igrač morati da naporno radi kako bi ostvario svoj potencijal i stvorio sopstveno nasleđe u svetu košarke.

BONUS VIDEO