POTPUNI ŠOK: Zadrani zasipaju koš regionalnog šampiona - debeli minus Zvezde Meridianbet!


IZVOR: Vladimir Vorih - 26.10.2024 | 20:29


Očajkna igra na startu meča crveno-belih.

Foto: KK Zadar/Zvonko Kučelin
POTPUNI ŠOK: Zadrani zasipaju koš regionalnog šampiona - debeli minus Zvezde Meridianbet!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet otputovali su u Zadar na meč šeste runde AdmiralBet ABA lige sa željom da izleče evroligaške rane i da se nakon poraza u Madridu vrate na pobednički kolosek.

Uvek su gostovanja u dvorani "Krešimir Ćosić" teška za igranje, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da će ovakav rezultat biti nakon uvodnih deset minuta meča.

Naime, košarkaši Zadra nakon prvog perioda igre imaju čak 17 poena prednosti i vode rezultatom 31:14.

Razigrali su se zadrani od samog početka meča i nakon dest odigranih minuta imaju šestoricu košarkaša koji su se upisali u listu strelaca, a najefikasniji je Vladimir Mihailović sa osam poena.

Foto: KK Zadar/Zvonko Kučelin

Loše izdanje crveno-belih u Zadru

 

Sa druge strane u ekipi Janisa Sferopulosa jedini do nekle raspoloženi je Nikola Kalinić koji je ubacio sedam poena, a o igri srpskog i regionalnog šampiona govori podatak da je trener Janis Sferopulos već u prvoj četvrtini iskoristio dva tajm auta.

Očekuje se reakcija košarkaša Crvene zvezde Meridianbet u nastavku susreta.

Da podsetimo, Crvena zvezda Meridianbet već je sebi dozvolila dva neuspeha aktuelnoj sezoni. Izabranici Janisa Sferopulosa su na startu takmičenja poraženi u Dubaiju rezultatom 84:86, a neuspešni su bili i u Splitu gde ih je dmaćin savladao rezultatom 78:85. 

Pre samo nekoliko dana crveno-beli su savladali Budućnost u Podgorici rezultatom 75:73, a naredne nedelje ih očekuje novo evroligaško iskušenje protiv litvankog Žalgirisa u Kaunasu.

Navedeni duel iz Zadra svi ljubitelji košarke mogu da prate u direktnom prenosu na kanalu TV Arena sport 2 Premium.

 

BONUS VIDEO: