AVRAMOVIĆ OPET ZASENIO RUSE: Nestvarni Aleksa rešio derbi


IZVOR: Republika/ O.J. - 27.10.2024 | 14:08


Strašna utakmica u Moskvi

Foto: Profimedia
AVRAMOVIĆ OPET ZASENIO RUSE: Nestvarni Aleksa rešio derbi

Aleksa Avramović, srpski reprezentativac, pružio je još jednu neverovatnu partiju u dresu CSKA, postigavši 30 poena za samo 24 minuta provedenih na terenu u duelu protiv Lokomotive Kubanj u kom je njegov tim slavio sa 92:91! Njegov učinak od 5/7 za dva, 3/6 za tri i 11/12 sa linije za slobodna bacanja, uz impresivan +/- rejting od +11, jasno govori o izuzetnom doprinosu timu bivšeg igrača Partizana. Pored poena, Avramović je zabeležio i šest asistencija i skok, pokazujući svoju višestranost i uticaj na igru.

U poslednja dva minuta meča, Avramović je dao osam poena, što je bilo od presudnog značaja za ishod utakmice. Iako je Lokomotiva Kubanj imala priliku da preokrene rezultat, promašeni šut i izgubljena lopta otvorili su put CSKA ka pobedi.


Avramovića su pratili Trimbl i Džekiri sa po 14 poena, dok je sjajni Patrik Miler bio ključni igrač u ekipi Lokomotive, postigavši čak 30 poena. Do sada, Aleksa beleži prosečno 13,4 poena, pet asistencija, 3,4 skoka i 1,1 ukradenu loptu po meču, što jasno pokazuje konstantnu kvalitetu njegove igre.

 

Reprezentativac Srbije je tako još jednom pokazao da je odlazak u Rusiju, iako su svi osporavali tu odluku, bio pun pogodak po karijeru doskorašnjeg plejmejkera Partizana. U Moskvi su svi zadivljeni njegovim nastupima, a on ne želi da stane sa sjajnim predstavama.

BONUS VIDEO