JEDVA SU GA SMIRILI: Lesor ponovo u svom elementu - nekadašnji košarkaš Partizana ne može da obuzda emocije! (VIDEO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 28.10.2024 | 07:47


Sa njim na parketu nikada nije dosadno.

Foto: Twitter.com/printscreen/ BasketNews
JEDVA SU GA SMIRILI: Lesor ponovo u svom elementu - nekadašnji košarkaš Partizana ne može da obuzda emocije! (VIDEO)

Košarkaši Panatinaikosa su uspeli da savladaju svog najvećeg rivala Olimpijakos pred impresivnih 12.700 navijača u "Dvorani mira i prijateljstva", a Kendrik Nana je bio zvezda večeri, postigavši 25 poena uz šest uspešnih trojki iz osam pokušaja, što je bilo dovoljno da donese pobedu svom timu rezultatom 78:71 (23:23, 25:15, 14:17, 16:16).

Nakon što je osvojio Letošnji Superkup, Olimpijakos se suočio sa izazovima u poslednjim utakmicama. Ekipa trenera Jorgosa Barcokasa doživela je treći poraz u poslednje četiri utakmice, što je dovelo do zabrinutosti među navijačima. U istom periodu, Olimpijakos je zabeležio poraze od Efesa i Bajerna, kao i od Panatinaikosa.

Međutim, veliki derbi grčke košarke obeležio je nekadašnji košarkaš beogradskih Večitih rivala Matijas Lesor koji se našao u klinču sa sudijama, ali i košarkašem Olimpijakosa Sašom Vezenkovim.

 

 

Francuski centar nije krio nezadovoljstvo suđenjem i vodio je žestoku borbu sa Vezenkovim tokom meča. U jednom trenutku, Lesor je potpuno izgubio kontrolu nad emocijama, izlazeći iz igre ušao je u raspravu sa pomoćnicima. Pokušavali su saigrači da ga smire, ali je Lesor morao da izbaci sve iz sebe. Ipak, na kraju se radovao pobedi svog tima, što je pokazalo koliko mu je stalo do uspeha Panatinaikosa.

Ovaj sukob dodatno je uvećao tenziju između dva tima, a njegovo emotivno reagovanje pokazuje koliko je takmičarski duh prisutan u grčkoj košarci.

Nakon meča, javnost je bila zainteresovana za reakcije igrača i analize stručnjaka. Neki su isticali hrabrost i odlučnost Kendrika Nana, koji je bio ključni igrač u ostvarivanju pobede, dok su drugi komentarisali emotivnu reakciju Matijasa Lesora i njegovu ulogu u meču.

Ukupno gledano, derbi između Panatinaikosa i Olimpijakosa bio je prava poslastica za ljubitelje košarke, obeležen ne samo sportskim veštinama već i emotivnim nabojem i tenzijom između rivala.

Da podsetimo, sledi "duplo kolo" u kojem će košarkaši Olimpijakosa igrati protiv Real Madrida i Barselone, dok će Panatinaikos dočekati Asvel i gostovati Crvenoj zvezdi Meridianbetu "Pioniru". Očekuje se da će obe ekipe uložiti dodatne napore kako bi ostvarile pobede u narednim utakmicama.

 

BONUS VIDEO: