KAKAV SKANDAL! Legendarnom košarkašu se smeje ceo svet, OVO je razlog! (FOTO+VIDEO)


IZVOR: Republika - 28.10.2024 | 09:44


Ovaj neobičan izbor izazvao je smeh među navijačima i šokirao samog Vejda.

Foto: Tanjug/AP
KAKAV SKANDAL! Legendarnom košarkašu se smeje ceo svet, OVO je razlog! (FOTO+VIDEO)

Legendarni košarkaš Majami Hita, Dvejn Vejd, nedavno je dobio svoju statuu ispred hale tima, ali umesto očekivanog oduševljenja, dočekao ga je šok. Naime, kada je otkrivena statua, Vejd je bio iznenađen kada je shvatio da lice na njoj više podseća na poznatog glumca Pi Džej Takera nego na njega samog. Ovaj neobičan izbor izazvao je smeh među navijačima i šokirao samog Vejda, koji je ipak sve primio sa osmehom.

 

 

Nakon otkrivanja statue, društvene mreže su se zapalile komentarima o neobičnom izboru lica na Vejdovoj statui. Mnogi su se našalili na račun sličnosti sa Pi Džej Takera, dok su drugi izrazili svoje nezadovoljstvo ovakvim odabirom.

- Ovo je šala, zar ne? - bio je jedan od brojnih komentara na mrežama. POGLEDAJ GALERIJU

Iako je statua izazvala veliku pažnju, ne treba zaboraviti sve što je Dvejn Vejd učinio za Majami Hit tokom svoje karijere. On je zadužio tim brojnim svojim i timskim uspesima, podigao je brend te franšize i ostavio neizbrisiv trag u istoriji kluba. Svojim zalaganjem i talentom, Vejd je postao ikona kluba i omiljen među navijačima, što ga čini nezamenjivim delom istorije Majami Hita.

Iako je otkrivanje Vejdove statue izazvalo šok i smeh, neosporno je da je Dvejn Vejd ostavio dubok i neizbrisiv trag u istoriji Majami Hita. Njegovo nasleđe će ostati večno upamćeno, bez obzira na neobičan izbor lica na njegovoj statui.

BONUS VIDEO: