TRAGIČNO PREMINUO POZNATI MOTOCIKLISTA! Ova trka mu je bila kobna (FOTO)


IZVOR: Republika - 19.08.2024 | 14:56


Navijači su se obratili društvenim mrežama kako bi podelili saučešće.

Foto: printscreen/instagram
TRAGIČNO PREMINUO POZNATI MOTOCIKLISTA! Ova trka mu je bila kobna (FOTO)

Irski motociklista Luis O Regan tragično je preminuo nakon sudara tokom kvalifikacija za Veliku nagradu. Događaj je planiran da se nastavi večeras nakon jučerašnjeg incidenta. Nesreća O Regana dogodila se u zavoju "Kate's Cottage". 

Sesija nije ponovno pokrenuta jer su organizatori odali počast njegovoj porodici. U saopštenju se navodi:

- S velikom tugom, organizatori Velike nagrade mogu potvrditi da je Luis O Regan, 43 godine, preminuo nakon povreda zadobijenih u nesreći na "Kate's Cottage" tokom otvarajuće kvalifikacione sesije događaja 2024. Luis, Irac koji je živeo u Didkotu, Engleska, bio je iskusan takmičar na GP-u, debitovali je 2013. godine u trci za početnike A, zauzevši 12. mesto. Zabeležio je svoj lični rekord u brzini kruga 2019. godine u trci za Juniore, krugom prosečne brzine od 185 km/h. Izražavamo iskrene saučešće Luisovoj partnerki Sari, njegovoj porodici, voljenima i prijateljima.

 

 


Navijači su se obratili društvenim mrežama kako bi podelili saučešće. Jedan je napisao: "Počivaj u miru druže. Naše misli su uz tvoju porodicu, prijatelje i tim." Drugi je dodao: "Vozite u miru, Luis. Misli i molitve su uz sve njegove porodice, prijatelje i sve uključene." Treći je rekao: "Veoma tužno. Najdublje saučešće njegovoj porodici i prijateljima, a misli su uz maršale i medicinsko osoblje koje je intervenisalo." Četvrti je napisao: "To su strašne vesti. Moje iskrene saučešće porodici i prijateljima koje je Louis tako iznenada ostavio iza sebe. Neka počiva u miru."

Velika trka trebalo bi da se održi do narednog ponedeljka. Događaj prošle godine zadesile su dve tragedije kada su Geri Vajns, 33, i Ian Bejnbridž, 69, preminuli nakon odvojenih sudara. Ovo takmičenje ima dugu tradiciju i predstavlja izazov za iskusne motocikliste, ali nažalost, ponekad se suočava sa tragičnim gubicima, podsećajući nas na opasnosti ovog adrenalinskog sporta.

 

 

BONUS VIDEO