POBEDA ZA LANDA! Meklarenov vozač trijumfovao na trci u Singapuru!


IZVOR: Republika - 22.09.2024 | 17:42


Bravo!

Foto: www.profimedia.rs
POBEDA ZA LANDA! Meklarenov vozač trijumfovao na trci u Singapuru!

Vozač Meklarena, Lando Noris, ostvario je impresivnu pobedu na trci Formule 1 za Veliku nagradu Singapura. Noris je započeo trku sa pol pozicije i uspeo je da ostvari svoju treću pobedu u ovoj sezoni, čime je dodatno potvrdio svoj talent i sposobnosti.

Uzbudljiva trka donela je i dramatične trenutke, a aktuelni svetski šampion, vozač Red Bula, Maks Ferstapen, zauzeo je drugo mesto. Oskar Pjastri iz Meklarena završio je na trećem mestu, dok su Džordž Rasel, Šarl Lekler i Luis Hamilton zauzeli četvrto, peto i šesto mesto redom.

Ferstapen se i dalje nalazi na vrhu generalnog plasmana sa 331 bodom, dok je Lando Noris zadržao drugu poziciju sa 279 osvojenih bodova. Meklaren dominira u konkurenciji timova sa 516 bodova, dok se Red Bul nalazi na drugom mestu sa 475 bodova.

Nastavak prvenstva obećava uzbudljive duele između Ferstapena i Norisa, dok se njihove ekipe, Red Bul i Meklaren, bore za vrhunsku poziciju u konkurenciji timova.

Naredna trka u šampionatu F1 zakazana je za 20. oktobar za Veliku nagradu Sjedinjenih Američkih Država, a ljubitelji Formule 1 sa nestrpljenjem očekuju novu dozu uzbuđenja na stazi.

BONUS VIDEO