Odbojkašica koja zarađuje bogatstvo na "Only Fans-u" doživela HOROR povredu: Na rukama je IZNELI sa terena, moraće na OPERACIJU! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 12.10.2022 | 10:00


Nije imala sreće i čeka je duga pauza.

Foto: printscreen/youtebe.com
Odbojkašica koja zarađuje bogatstvo na "Only Fans-u" doživela HOROR povredu: Na rukama je IZNELI sa terena, moraće na OPERACIJU! (VIDEO)

Jezive scene stižu nam iz Brazila.

Jedna od najlepših sportistkinja na planeti, odbojkašica Kej Alves, doživela je horor povredu na meču odigranom u vikendu za nama.

Ona je, u meču koji je igrala za svoj Osaka Sao Kristovao Saudea, nezgodno doskočila prilikom jednog poena, a povreda je, i pored toga što u prvi mah nije izgledala toliko ozbiljno, zaista katastrofalna.

Nju su uplakanu izneli sa terena, a kasnije je utvrđeno da su joj stradali ligamenti kolena, te da će morati na operaciju i odbojku neće igrati najmanje šest do osam meseci.

Tvoja snaga i odlučnost će i ovaj put napraviti razliku. Naš lider na terenu Kej Alves je zadobila tešku povredu u zadnjem meču i mora na operaciju. Želimo ti brz oporavak i vidimo se na terenu. Svi smo uz tebe - saopštili su iz njenog kluba.

 

 

Kej Alves je u centar pažnje javnosti došla kada je otkrila da daleko više novca zarađuje na platformi za odrasle "Only Fans", nego od odbojke. Kompletnu priču o njoj čitajte OVDE, a tada je, između ostalog, istakla:

- Moja ekipa me podržava iako nisu sve saigračice baš srećne zbog toga, ali su neke od njih pokazale pravo lice i bar znam ko mi je prijatelj. Očito je nekima krivo što zarađujem dosta više od njih. Međutim, u klubu znaju da ne radim ništa što šteti imidžu kluba i našem timu. Rekla sam im kakva je to platforma zapravo i mnogi su imali pogrešna mišljenja o "Only Fans-u".

Sada će Kej imati vremena da se posveti svom isplativom hobiju, a vi pogledajte kako ona izgleda: POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO