UROŠ MEDIĆ PORAŽEN NA UFC FAJT NAJTU: Doktor nije uspeo da se izvuče iz gušenja u drugoj rundi


IZVOR: Republika - 18.11.2023 | 23:52


Nakon borbe protiv Miktibeka Orolbaja na UFC fajtu naš borac Uroš Medić nije uspeo da se domogne pobede.

Foto: printskrin/twitter
UROŠ MEDIĆ PORAŽEN NA UFC FAJT NAJTU: Doktor nije uspeo da se izvuče iz gušenja u drugoj rundi

 Iako je dobro startovao sa nekoliko udaraca, protivnik ga je uspešno savladao u drugoj rundi, hvatajući ga iza leđa i primoravajući ga da tapka. Medić je uspeo da izdrži samo jednu rundu, a ostatak meča se odigrao u parteru gde je Orolbaj pokazao svoju dominaciju.

 

 


Ovaj poraz Medića je drugi u nizu od pet mečeva koje je odradio sa UFC-om. Ukoliko je savladao Kirgistanca, postojala je velika verovatnoća da bi ušao u ranking, ali ovako će morati da traži svoju priliku kroz manje mečeve. Ipak, treba napomenuti da je Medić jedan od najboljih MMA boraca u našoj zemlji, i da je već svojim prethodnim nastupima dokazao svoje umeće i znanje u borbi.

Uroš Medić, poznatiji kao Doktor, nije imao sreće u startu borbe sa Orolbajem, ali je pokazao hrabrost i odlučnost u ringu. Ovim porazom ne gubi svoj ugled i status jednog od najperspektivnijih boraca u našoj zemlji. Njegov trud i rad u svetu MMA sporta su nesumnjivo veliki, a svi koji ga prate znaju da će se sigurno vratiti jači i spremniji za nove izazove.

 

 

BONUS VIDEO