"PERFEKTNA ENERGIJA": Evo gde Ivana Španović puni baterije! (FOTO)


IZVOR: Republika - 07.04.2024 | 12:34


Zaslužen odmor.

Foto: Starsport
"PERFEKTNA ENERGIJA": Evo gde Ivana Španović puni baterije! (FOTO)

Srpska atletičarka Ivana Španović trenutno se nalazi na odmoru u Italiji. Ona je na svom instagram profilu objavila fotografiju sa prelepim pogledom i napisala 'Energija perfetta'. Vidi se da Španovićeva uživa i puni baterije za sve naredne izazove koje je očekuje, a fokus je na Olimpijskim igrama.

Foto: instagram.com/ivanaspanovic

 

Ivana je već ranije naglasila da će se najverovatnije povući nakon Olimpijskih igara u Parizu, pa će se sigurno sa posebnim fokusom pripremati za sve što je očekuje u 'gradu svetlosti'. Takođe, propustila je jedan deo sezone zbog povrede, ali čini se da je to prošlost. 

Španovićeva je osvojila sve trofeje u karijeri i godinama je naša najbolja atletičarka koja dominira na apsolutno svim velikim takmičenjima, donoseći jedno od tri blistava odličja svojoj zemlji, a nedostaju joj upravo Olimpijske igre. 

Foto: printscreen/instagram

 

Podsetimo, nedavno se našla u žiži javnosti kada je obelodanila razvod sa bivšim suprugom Markom Vuletom. čije je prezime nosila. Takođe, Ivana je 2023. godine proglašena za najuspšeniju atletičarku od strane našeg saveza. 

BONUS VIDEO: