SELEKTOR SRBIJE NE ŠTEDI KRITIKE NA RAČUN IGRAČA! Oštre REČI Kolakovića posle BLAMAŽE od Pancera!


IZVOR: Republika/D.O. - 27.05.2024 | 17:05


Odbojkaši sve dalje od Olimpijskih igara.

Foto: Starsport
SELEKTOR SRBIJE NE ŠTEDI KRITIKE NA RAČUN IGRAČA! Oštre REČI Kolakovića posle BLAMAŽE od Pancera!

Odbojkaška reprezentacija Srbije nije imala sreće na početku takmičenja u Ligi nacija, gde su zabeležili poraz od Nemačke u Rio de Žaneiru. Sa skorom od jedne pobede i tri izgubljena meča, "orlovi" su imali težak početak ovog takmičenja.

Selektor Igor Kolaković nije krio razočaranje nakon poraza od Nemačke:

- Ovo je bolan poraz. Mnogo mi je žao zbog svega, ovakav poraz nismo smeli da doživimo, naročito ne u ovakvom trenutku. Nemačka je bila bolja, može hiljadu stvari da se navedu kao loše, samo mogu da kažem da smo podbacili - rekao je Kolaković.

Foto: FIVB

Selektor Kolaković sa reprezentativcima Srbije

Kroz ovo takmičenje, reprezentacija Srbije se bori za bolji rejting na FIVB rang listi kako bi imala što bolje šanse da se plasira na Olimpijske igre u Parizu. Ovo takmičenje ima poseban značaj za "orlove" koji žele da ostvare što bolji rezultat i obezbede sebi mesto na Olimpijadi.

Nakon poraza od Nemačke, ekipa Srbije se okreće sledećem izazovu - utakmici protiv Holandije. Ova susret će biti prilika za "orlove" da pokažu svoju snagu i reše se gorčine poraza iz prethodnog meča.

I pored teškog starta u Ligi nacija, navijači i ljubitelji odbojke širom Srbije zadržavaju nadu i veru u uspeh njihovih omiljenih igrača. Očekivanja su velika, a uzbuđenje raste pred naredne mečeve gde će "orlovi" imati priliku da pokažu svoju pravu snagu i borbeni duh. Svi se nadaju da će ekipa Srbije uspeti da preokrene rezultate i ostvari uspeh u nastavku takmičenja.

BONUS VIDEO