TAJSONU NIJE DOBRO PRED BORBU SA JUTJUBEROM: Bokser morao da ODLOŽI ulazak u ring


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 01.06.2024 | 08:29


Majk poslao poruku Džejku Polu da će ga pobediti jednog dana.

Foto: www.profimedia.rs
TAJSONU NIJE DOBRO PRED BORBU SA JUTJUBEROM: Bokser morao da ODLOŽI ulazak u ring

Borba koju su fanovi boksa dugo čekali između Majka Tajsona i Džejka Pola odložena je na neodređeno vreme zbog zdravstvenih problema legende. Ovaj događaj je trebalo da se održi u Arlingtonu 20. jula, ali je odložen kako bi se Tajson oporavio od pogoršanja svog čira.

- Želim da se zahvalim svojim fanovima širom sveta na podršci i razumevanju tokom ovog perioda. Nažalost, zbog pogoršanja mog čira, moj doktor mi je savetovao da smanjim treninge na nekoliko nedelja kako bih se odmorio i oporavio - rekao je Tajson.

Odluku o odlaganju potvrdio je i Netfliks, koji će raditi prenos ovog spektakla. Tajson je naglasio da je njegovo telo u boljem stanju nego što je bilo od 1990-ih i da se uskoro vraća punom rasporedu treninga.

- Džejk Pole, ovo ti je možda kupilo malo vremena, ali na kraju ćeš ipak biti nokautiran i zauvek izbačen iz boksa. Zahvalan sam svima na strpljenju i jedva čekam da pružim nezaboravnu izvedbu kasnije ove godine - dodao je Tajson povodom ove odluke.


Navijači koji su ranije kupili karte će moći da traže povraćaj novca ili da posete događaj u novom terminu, koji će naknadno biti objavljen. Ovo odgađanje je razočaralo mnoge fanove, ali istovremeno je podstaklo i čežnju za spektaklom koji će se dogoditi kada Tajson bude spreman da se vrati ringu. Sve oči će biti uprte u njegov povratak i susret sa Džejkom Polom, obećavajući nezaboravnu borbu koja će se pamtiti godinama.

BONUS VIDEO