FANOVI ĆE MORATI JOŠ DA ČEKAJU! Određen NOVI TERMIN meča Tajsona i JUTJUBERA!


IZVOR: Republika/D.O. - 07.06.2024 | 16:52


Ništa od prvobitnog termina koji je bio zakazan 20. jula.

Foto: www.profimedia.rs
FANOVI ĆE MORATI JOŠ DA ČEKAJU! Određen NOVI TERMIN meča Tajsona i JUTJUBERA!

Planirani bokserski meč između Majka Tajsona i Džejka Pola koji je trebalo da se održi 20. jula je odložen zbog zdravstvenih problema "gvozdenog Majka".

Tajson je tokom leta imao hitnu medicinsku intervenciju, a prema rečima novinara Krisa Maniksa, u pitanju je problem sa čirom. Iako se spekulisalo da će meč biti otkazan, nova borba je zakazana za 15. novembar na AT&T stadionu u Arlingtonu, Teksasu.

Kris Maniks je izrazio sumnju u to da je problem sa čirom manji, ističući da u određenim fazama života, posebno kada je reč o pripremi za profesionalni bokserski meč, nijedan zdravstveni problem nije zanemarljiv. Ovo izaziva dodatnu pažnju javnosti i postavlja pitanje da li će Tajson uspeti da se oporavi i dovede u formu za ovu dugo očekivanu borbu.

Foto: www.profimedia.rs

Majk Tajson

Iako su ljubitelji boksa razočarani zbog odlaganja meča, novi datum 15. novembar pruža im novu priliku da isprate spektakl uživo. AT&T stadion u Arlingtonu će biti domaćin ovog događaja koji će sigurno privući pažnju široke publike, s obzirom na popularnost i kontroverze koje prate ove dve bokserske ličnosti.

Dok se Tajson oporavlja, javnost spekuliše o tome kako će se ovo odlaganje odraziti na samu borbu. Da li će dodatno vreme za pripremu imati pozitivan ili negativan uticaj na formu ova dva boksera? Da li će i dalje biti isti nivo tenzije i očekivanja ili će ovo odlaganje promeniti dinamiku same borbe?

Tajsonova hitna medicinska intervencija ukazuje na ozbiljnost situacije i potrebu da se pruži dovoljno vremena za oporavak pre povratka u ring. Svi se nadaju da će se "gvozdeni Majk" uskoro vratiti u formu i da će novi datum borbe doneti spektakl vredan čekanja.

BONUS VIDEO